hvem-er-lionlab=$2

Alternate Text
Alternate Text

Vision - Hvem &%"! Er LionLab?

Hvem er vi? Det er det, vi nogle gange bliver nød til, at sætte os ned og finde ud af. 

LionLab ApS er et produkt af en masse timers gråd, fortvivelse, forvirring og undren. Undren over den position vores marked er havnet ud i. Bureau branchen er blevet en forretning baseret på dyre timepriser, vilde titler og mangel på resultater. 

LionLab ApS producerer ikke kun online markedsføring til virksomheder i Danmark. Vi deler også ud af vores viden til andre bureauer gennem konsulentarbejde. Vores SEO- og SEM specialist, Kristoffer, har undervist og guidet flere onlineafdelinger gennem en hurtigt voksende jungle af online muligheder. Thomas er virksomhedens vækstpartner og har designet onlinestrategier for flere forskellige virksomheder. Sammen er vi eksperter indenfor SEO (søgemaskineoptimering), Google AdWords annoncering og Facebook. 

Vi er IKKE et bureau der ukritisk tager opgaver ind. Vi har et klart mål om, at vores kunder skal have mest muligt ud af deres investering. Vi arbejder på at give virksomheder garanteret syndlighed. Et samarbejde hos os er bygget på resultater og tillid.

Vi er et lille kompetence hus med to fuldtidsansatte. Der vigtigst af alt, brænder for at gøre en forskel. 

"Vi er et anderledes reklame bureau" - Ligesom alle de andre

Vores erfaring er, at alle inde for denne branche er anderledes. Det skriver de alle ihvertfald. Vi har selv sagt det tusinder af gange. Denne gang mener vi det blot... endnu mere. 

Vi er så sikre i vores produkt, at hvis vi ikke ikke leverer tilfredsstilende produkter, så kræver vi simpelthen ikke betaling for vores ydelser. En såkaldt "no cure no pay".

Ingen bindingsperiode - no cure no pay. 

"no cure no pay aftale" - En aftale eller ordning hvor fx et konsulentfirma ikke får betaling før deres indsats faktisk giver kunden en fortjeneste. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at vi ikke klarer det godt når vores kunder ligger ned. Derfor vægter vi resultaterne og den tætte kunde kontakt højere end noget andet. 

Fordi, at vi har det kun godt, når vores kunder har det endnu bedre. 

VELKOMMEN TIL LIONLAB APS

Vi håber også, at De er blevet klogere på, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi er ihvertfald utroligt glade for vores vision og ambition. Vi håber, at I alle vil tage godt imod os. Vi har glædet os som små killinger og ser frem til at give et friskt pust til et mættet marked med behov for forandring.

Kategori: Hvem er vi?! | Skrevet af Kristoffer og Thomas | 7. Februar 2018 | Skrevet med kærlighed

Forrige blogindlæg

Næste blogindlæg

Alternate Text
Alternate Text

Skriv EN kommentar