Alternate Text
“Like a sign - But animated! ... and on the web!”

Professionelle Web Banner der fortælle din virksomheds historie

Det handler om at fortælle din historie. Uanset hvor god, dårlig, uinspirerende eller fantastisk den er. Så har vi en bannerløsning til dig. Med vores online bannerpakke kan vi booste jeres salgskanaler. Skal det være iøjnefaldene? Smuk? Udfordrende? BANNERDESIGN?

Ud fra jeres behov vil du sammen med vores bannerdesignere, finde ud af, hvilke slags bannere I har behov for. Skal den animeres? Skal den være klikbar eller skal den noget helt 3. eller 7.? Det er kun jeres fantasi der sætter grænserne. Udover dette, skal det grafiske udtryk gerne være en forlængelse af den røde tråd, i allerede har på jeres aktuelle markedsføring. 

ANIMATIONSBANNER

Animationsbanner er en oplagt mulighed for at få blikfang og det er kun din fantasi der sætter grænserne.

Sælger du noget så sexet som støvsugere? Frygt ej, forestil dig en støvsuger, der rider på ryggen af en enhjørning, mens den støvsuger skyerne væk for at bane dens vej. Måske med et lille "spar 15%" på siden. Dette var blot noget jeg fandt på, mens jeg skrev denne tekst. Så kan du blot tænke dig til mulighederne. 

SOCIALE MEDIER

Vi er sikre på, at I har jeres budskab på plads. Det er sikkert lige i skabet. men hvad ville din mors kærlighedserklæring på facebook være, uden et stort hjerte og en minion?

Det grafiske udtryk kommer nemlig altid lige fra hjertet og understøtter din pointe. Det er også det samme når det kommer til salg igennem sociale medier. 

DISPLAY BANNER UDEN ANIMATION

Føler du, at det til tider kan blive for flashy og måske lidt for meget? Er du typen der længes de gode gamle dage, hvor bannerdesign bare viste dig det du ønskede, men uden alt for meget bevægelse, knapper, glimmer, enhjørninger og alt muligt andet flimmer-flammer - så frygt ikke. Vi forstår også dig. Vi udarbejder også gerne banner der viser dine ydelser og produkter fra sin bedste side. Uden alt for meget magi. 
Vi tilbyder også

FACEBOOK


Facebook

ADWORDS


adwords

SEO


seo