Alternate Text

VI FÅR DIG TIL TOPS I SØGERESULTATERNE

Søgemaskine Optimering

Vi sørger for, at du bliver set i mængden

Søgemaskineoptimering (SEO) er alfa og omega for din hjemmesides synlighed.

Hvis du ikke har optimeret med SEO endnu, og dermed ikke bliver set af dine potentielle kunder, så får du svært ved at få besøgende eller konverteringer gennem dit site.

Det svarer til, at have en fysisk butik på Strøget med skodder for vinduerne i stedet for et gennemskueligt glasparti. Dine kunder har en meget lille chance for at finde dig og de produkter eller ydelser, du tilbyder. Og det ønsker du da ikke for din virksomhed?

Det er samtidig også vigtigt, at forbrugerne finder dig på lige netop det, du tilbyder, og det de leder efter. Det er både spild af din tid og dine penge, men også spild for de besøgende, der forgæves går ind på dit site uden at købe noget eller tilmelde sig.

ONPAGE SEO

Der findes forskellige måder hvorpå du selv kan sikre dit site en god søgemaskineoptimering. Én af dem er ved hjælp af onpage SEO. Onpage SEO er alt det indhold og de elementer på din egen side, som du selv kan optimere.

OFFPAGE SEO

Offpage SEO er det stik modsatte, da det optimeres gennem henvisninger fra andre sider. Det kan være, at din side bliver omtalt i en artikel eller et indlæg fra andre. Offpage SEO er altså noget der foregår udenfor dit website, og når du får succes med det, giver Google dig en bedre placering.

LINKBUILDING

En anden måde at optimere din onlineplacering på, er ved hjælp af linkbuilding. At linkbuilde betyder, at du skaffer links fra andre sider, der på den måde videresender brugeren til din side. Google anser linkbuilding som en slags anbefaling, så når du benytter dig af linkbuilding, så opbygger du en troværdighed fra Google, som forbedrer din ranking.


Seo Cases