Acquire Leads – skab resultater og målret dine kampagner gennem Youtube

Bruger du allerede Lead Ads på Facebook, eller bare har overvejet det, så har vi fantastiske muligheder for dig. Google har længe gemt sig i skyggen af Facebook, når det gælder resultater gennem konvertering af non-Ecommerce besøgende. Denne dominans skal snart se sin ende. YouTube har netop lanceret muligheden, for at målrette dine kampagner gennem Youtube Acquire Leads. Dette er deres egen version af funktionen Lead Ads, som vi også kender fra andre platforme.

Hvad er det helt præcis?

Du tænker sikkert, at du har hørt om det her før? Og måske du allerede har en ide om, hvad det egentligt handler om?

Lead Ads indebærer funktionen, hvor en lille kontaktformular popper op, når du besøger en hjemmeside eller trykker på en annonce. Denne lille kontaktformular indeholder alle brugerens oplysninger, som allerede er indtastet på forhånd. Dette vi kender nemlig allerede fra Facebook og LinkedIn. Youtube har netop oplyst, at Aquire Leads kommer ud som en beta form med mulighed for at afprøve funktionen.


Hvorfor er det vigtigt for mig?

Det er en meget vigtig opdatering for mange, eller rettere sagt alle, som annoncerer med kampagner gennem forskellige platforme. Før har det fungeret sådan, at kunden skulle tage en større omvej forbi Google, for at kunne udfylde en kontaktformular.

Derfor er Aquire Leads en stor spiller - særlig når det handler om nye besøgende og potentielle kunder. Det betyder nemlig, at hvis du kører en annonce på YouTube, og en potentiel bruger trykker på den, kommer der automatisk en formular frem. Denne formular popper frem på skærmen, hvor Google automatisk udfylder informationerne, på baggrund for brugerens youtube profil. Brugerens youtube profil indeholder allerede de nødvendige informationer, såsom navn og email, som er relevant for dig og din virksomhed. Denne automatiske kontaktformular er nemlig banebrydende, da det gør det muligt for brugeren at klikke bare én enkelt gang, hvorefter informationen bliver sendt direkte hjem i dig.

Banebrydende opdatering

Det er meget enkelt, hvorfor det er banebrydende. Det er det nemlig fordi, det er nemt og hurtigt. Det betyder at dine lead priser bliver gunstige og nemme at overvåge, så de kommer til at falde. Akkurat som mange andre nye opdateringer, er det banebrydende for de virksomheder, som er de første til at bruge metoderne. Derfor er det også de virksomheder, som kommer til at vinde allermest og skabe de bedste resultater. Dette er fordi priserne fortsat er meget lave i den første stykke tid.

Vi er stålsikre på, at dette er en af de opdateringer, som får flere annoncører til at bruge YouTube annoncering, fordi det har så stort potentiale og samtidigt har nogle år bag sig. Youtube annoncering har allerede eksisteret i flere år, som værende forbundet med brand identitet, brand awareness og reach, hvor det ikke har kunne forbindes med reelle konverteringer. Nu kan det netop beregnes og der kan konverteres direkte fra Youtube, hvilket er den store og vigtige forskel.

Hvornår skal jeg bruge det?

Du skal bruge dette, som en mulighed for dig, da det både kan indebære konverteringer, i form af tilmelding til nyhedsbreve, men også mere direkte konverteringer såsom “kontakt mig”. Det helt optimale ved denne opdatering er, at du får kundens fulde opmærksomhed, i det tidsrum hvor kunden venter på deres video. Hvis du samtidigt har valgt at bygge din annoncering op omkring relevante søgeord, er det netop oplagt at konverteringsraterne at være mere eller mindre tilsvarende til de annoncer, som du allerede bruger på Facebook.

Vi kan hjælpe dig

Hos Lionlab er vi meget begejstrede for denne nyhed og glæder os meget til at følge med i udviklingen og potentialet. Vi har allerede en lang liste over de mange kunder, som vil kunne se fantastiske resultater med denne banebrydende mulighed. Så hvis du også er en af dem, som bruger facebook eller linkedIn med Lead Ads, så er Youtube Acquire Leads med sikkerhed en funktion, som kunne være yderst relevant for dig. Det næste skridt er nu bare at gå ind i Google Ads, og anmode om at blive en del af denne her beta, så du kan komme i gang med at bruge det. Det anbefaler vi at gøre hurtigst muligt, da det er dem, som kommer først, der skaber de bedste resultater fra start.

Hvis du vil endnu hurtigere i gang og være frontløber til målstregen, så udfyld nedstående formular og så hjælper vi dig gennem eventyret og skaber resultaterne for dig!

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig