fbpx

Befro 277.19% i meromsætning

tilbage

Kunde


Befro

Service


Google Ads, SoMe, SEO

Periode


2019 -

Website


Elektronik og IT kvalitetsprodukter

Befro ApS opererer med et meget bredt sortiment, af forskelligt forbrugerelektronik og IT kvalitetsprodukter. Disse kan både være i form af hardware gaming udstyr, udstyr til kvalitetsprint og andre elektroniske gadgets. Befro er i dag blandt landets førende webshops inden for forbrugerelektronik og IT til hjemmet og arbejdspladsen. Befro holder sig skarpe og opdateret, i forhold til at kunne konkurrere på markedet. Det er vigtigt at have kendskab til de nyeste tendenser på det globale plan. Befro finder det yderst vigtigt, at kunne være med i konkurrencen om bedste produkter til faste og lave priser. Der er en hastig udvikling inden for forbrugerelektronik og IT. Derfor er det vigtigt at kunne følge med i, hvad brugerne foretrækker. Befro vinder indpas på grund af deres stærke relationer og leverandørnetværk. Disse relationer giver dem mulighed for at skaffe konkurrencedygtige deals på populære produkter.

Foruden det informationsteknologiske udstyr har Befro speciale i alle variationer af fotoudstyr herunder brand og prisklasser. Befro har etableret et tæt samarbejde med både danske og internationale leverandører. De bl.a. er certificeret Canon og Nikon partner. Dette giver dem den bedste mulighed for, at skaffe konkurrencedygtige produkter til fordelagtige priser.

Digital strategi der skulle løfte hjemmesiden

Befro havde et ønske om at få udarbejdet en digital strategi til deres online tilstedeværelse. De ønskede at opnå mere synlighed for deres kunder, så de ville vælge dem frem for andre konkurrerenter. Befro og Lionlab fandt derfor hinanden som et godt match for et samarbejde. I samspil med Befros målsætninger og Lionlabs kompetencer indenfor data-dreven marketing, kunne udvikle den digitale strategi, som kunne opfylde Befros behov.

Helt overordnet ville Lionlab gøre Befros hjemmeside mere relevant, i forhold til deres brugeres søgninger, og skabe højere kendskab omkring Befro. Derfor var det væsentligt at udarbejde en digital strategi, som kunne sætte Befro i en bedre position i forhold til deres konkurrenter. Lionlab udviklede derfor en digital strategi for Befro, med udgangspunkt i Befros egne målsætninger i en sammenkobling med den tilgængelige data, som Lionlab havde metoder til at bearbejde og analysere.

Flotte resultater fra start

Lionlab analyserede og implementerede en digital strategi for Befro og udarbejdede en proces, som resulterede i, at Befro hurtigt fik højere placering i søgemaskiner på baggrund af teknisk optimering. Lionlab sørgede netop for, at Befro har de mest optimale muligheder for, at både søgemaskiner og potentielle brugere kunne indeksere, læse og forstå deres indhold.

Allerede tidligt i forløbet havde Lionlab gjort store fremskridt for Befro, hvor Adm. Direktør Martin Christian Værens udtalte:

“Mange tak for det gode samarbejde! Vi er sikre på, at det kun bliver endnu mere frugtbart fremadrettet, med den store stykke arbejde, som i allerede har gjort på så kort tid!“ 

– CEO Martin Christian Værens

Stærkt samarbejde

Hos Lionlab er vi stolte over at kunne repræsentere alle vores kunder. Vi sætter en stor ære i at opfylde alle vores kunders ønsker og behov med bedst mulige resultater. Det er vigtigt for os, at bevare kontakten gennem gensidig arbejdsmoral til, at opretholde det tætte samarbejde. Vi hos Lionlab ved, at et tæt samarbejde skaber de bedste resultater, når det handler om at varetage en virksomheds online markedsføring. Lionlab forholder sig kun til reelle data, og anvender kun digitale strategier og metoder, som er bygget på erfaring og viden. Disse metoder og strategier bliver netop etableret, på baggrund af den pågældende virksomheds personlige data og evalueringer, som altid bygger grundstenen for den bedste kampagne med meget gunstige resultater.

Resultater

277.19%

Meromsætning

20.97%

Stigning af e-commerce konverteringsrate

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt