fbpx

Bizzy David mod Goliat'er

tilbage

Kunde


Bizzy

Service


Google Ads - SEO - Facebook

Periode


2019-

Website


Tilgængelig erhvervstelefoni

Bizzy er et Aalborgensisk teleselskab som primært servicerer mindre virksomheder, der efter Bizzys mening ofte bliver overset af telebranchen. Med fokus på brugervenlighed og lave priser, er Bizzy den perfekte teleløsning for små og mellemstore virksomheder. For at overskueliggøre deres service, har Bizzy blot ét produkt og én pris.

Udfordringen for Bizzy

I et trangt marked som erhvervstelefoni, hvor konkurrenterne hedder TDC og Telia, er det essentielt at have en høj organisk Google placering. Det gør sig specielt gældende for en nyetableret virksomhed som Bizzy, der nødvendigvis ikke arbejder med det samme marketingbudget som de store og mellemstore konkurrenter.  

Organisk trafik

Efter en grundig analyse af Bizzys onlineprofil og søgemaskineplacering, udarbejdede vi en kompetent SEO-strategi med fokus på at optimere den organiske trafik på Bizzys hjemmeside. Første led i vores SEO-strategi var at producere content til hjemmesiden der afspejlede søgeinteressen indenfor Bizzys erhverv, og derigennem lede potentiale kunder til Bizzys hjemmeside. For yderligere at dirigere organisk trafik mod Bizzys websted, er SEO-værktøjet linkbuilding brugt for at forøge Bizzys troværdighed i søgemaskinernes øjne. For at optimere funktionaliteten og brugeroplevelsen på hjemmesiden introducerede vi i samarbejde med Bizzy en overskuelig menu, som gør det nemmere at navigere rundt på siden. Det gav en væsentlig konverteringsforbedring.

Imponerende resultater

Efter at have implementeret Lionlabs SEO-strategi, placerer Bizzy sig nu på toppen af Google med søgeordet ”erhvervstelefoni”. Dette et imponerende resultat for en nyere virksomhed som Bizzy, der arbejder i et yderst kompetitivt felt. Derudover er konverteringsraten for en række mål skabt i samarbejde med Bizzy steget markant efter realiseringen af vores SEO-plan. Den forøgede synlighed på søgemaskinerne forstærker Bizzys konkurrencedygtighed mod de erfarne teleselskaber.

Vi har løsningen på dine problemer!

Hos Lionlab repræsenterer vi alle vores kunder med stor stolthed. Uanset virksomhedens budget, faglige område, og størrelse, bestræber vi os på at skabe de bedste resultater for kunden. Et samarbejde med os er baseret på tillid og gensidigt samarbejde, hvor resultaterne taler for sig selv. Ønsker du også at øge din organiske synlighed? Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os assistere din virksomhed med at skabe de rette resultater!

Resultater

Side 1

placering for "erhvervstelefoni"

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt