DinCamp

Tilbage

Kæmpe succes blandt børn og uge

DinCamp er en organisation med 13 års erfaring i afvikling af camps for børn og unge. Siden 2004 har DinCamp sendt mere end 10.000 børn og unge afsted på en uforglemmelig uge med sport, sjov, venskaber og fuld fart på. Deltagerne får fantastiske oplevelser, venner for livet og undervisning af Danmarks bedste instruktører. Direktør og idémand Carsten Holm har siden 2003 arbejdet på at få DinCamp på benene. Han ønskede at lave et alternativ til de klassiske fodboldskoler, og fandt inspiration i de amerikanske sport camps. Med hårdt arbejde og mange, lange møder med sponsorerer og mediepartnere fik Carsten Holm endelig DinCamp op at køre for første gang i sommeren 2004.

DinCamp er en kæmpe succes, hvor hovedfokus er at give børn og unge en fantastiske uge, hvor de både har det sjovt, udvikler sig og lærer noget nyt. For at opnå dette mål er organisationen i løbende udvikling og altid opdateret på de nyeste trends inden for sportens verden. DinCamp tilbyder et stort udvalg af sportsgrene bl.a. håndbold, dans, svømning og parkour. Deltagerne kan vælge deres favorit sportsgren, eller prøve kræfter med nye spændende aktiviteter. Ligegyldig hvilken sportsgren du vælger, garanterer DinCamp dig en fantastisk uge med kvalitet i højsæde og glæde som kerneværdi.

Effektive kampagnestrategier

DinCamp har et erklæret mål om at nå ud til så mange børn og unge som muligt med deres fantastiske tilbud. Netop derfor har de slået sig sammen med Lionlab. Målet for samarbejdet er at få endnu flere tilmeldinger og opmærksomhed omkring DinCamp. Derfor har vi udarbejdet en kampagnestrategi, hvor vi gennem Facebook annoncering, Adwords annoncering og konverteringsoptimering skal sikre DinCamp flere tilmeldinger. Lionlab har udarbejdet Adwords-kampagner til hver enkel uge på DinCamp 2018, der finder sted fra uge 27-31 i sommerferien. Da DinCamp har flere forskellige camps i løbet af ferien har vi derfor skulle variere Adwords-kampagnerne så de bedst muligt fik budskabet ud på den rigtige måde og til de rigtige modtagere. Vi har udarbejdet effektive kampagnestrategier til både DinCamp og DayCamp samt derudover haft fokus på FamilieCamp med aktiviteter for hele familien i sommerferien. Effektive og veludviklede kampagnestrategier slår aldrig fejl, og det har de heller ikke gjort denne gang.

69 nye tilmeldinger på to måneder

Siden vi startede samarbejdet d. 1. marts 2018 har vi gennem Adwords annoncering fået 69 nye tilmeldinger
til dette års DinCamp. En konvertering gennem Adwords annoncerne koster 172 kr. som DinCamp ”betaler” Google for, men til gengæld koster en tilmelding mellem 1.195 og 2.995 kr., og derfor er pengene altså givet rigtig godt ud. Udover Adwords annoncernes succes har vi også lead genereret og opsat kampagner ud fra segmenterede målgrupper gennem DinCamps Facebookannoncering. Målgrupperne var primært familier med børn i alderen 8-13 år og familier med børn i 13-15 alderen. Denne målrettede Facebook annonceringsstrategi gav hele 27 nye tilmeldinger på blot en weekend. Dvs. 27 nye forældre og børn, der gerne vil vide mere om DinCamp. Herefter står DinCamp selv for at kontakte de interesserede og udlede faktiske tilmeldinger til en specifik camp.

Udover en effektiv Adwords-kampagne har Lionlab også lavet remarketing kampagner rettet mod unge og forældre, der allerede har besøgt DinCamps hjemmeside. Dette er dog slet ikke simpelt. Selvom den potentielle kunde allerede er inde på din hjemmeside, betyder det ikke at den potentielle kunder rent faktisk foretager sig en tilmelding eller et ”call-to-action” som vi også kalder det. Det er nemlig sjældent, at kunden bare vælger det første tilbud de ser. Derfor er det essentielt, at vi følger kunden hele vejen gennem beslutningsprocessen, der typisk består af fire faser: Behov, information, evaluering og til sidst tilmelding. I alle tilfælde følger vi den potentielle kunde i alle fire faser for at sikre, at de vælger lige netop DinCamp. Ønsker du en effektiv Adwords- og Facebook annonceringsstrategi ligesom DinCamp, så klik på action og udfyld kontaktoplysningerne, så udarbejder vi den perfekte kampagnestrategi til netop dig og din virksomheds ønsker og behov. Velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder os til at hjælpe dig i mål med alle dine projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.