ECOstyle A/S

Tilbage

ECOstyle A/S blev etableret helt tilbage i 1967, med ønsket om at levere og udvikle produkter baseret på naturlige stoffer, som et alternativ til de mere traditionelle midler såsom kemiske bekæmpelsesmidler. I dag er ECOstyle leverandør og udvikler af organisk gødning og effektive bekæmpelsesmidler baseret på helt naturlige aktivstoffer. Virksomheden opererer både i Holland, Belgien, Østrig og Danmark med et bredt sortiment inden for bekæmpelsesmidler og gødning til hus og have. ECOstyle sætter høje krav til deres egne produkter med et essentielt fokus på miljø og anvendelighed.

Miljøbevidste kunder

ECOstyle tror på, at alle kan opnå resultatet af, en flot have med en sund fornuft og grøn samvittighed. ECOstyle har et stort og vigtigt fokus på miljøet, både i og udenfor virksomheden med bæredytige målsætninger, som involverer miljørigtig levering og gode kvalitetsprodukter, som belaster miljøet mindst muligt. ECOstyle anvender derfor 100% organisk gødning og aktivstoffer, som er naturligt forekommende. ECOstyle sætter stor ære i at kunne levere miljøvenlige produkter og løsninger til deres kunder, samt at være forgængere for det miljørigtige valg, med stor lid til at vejlede og rådgive deres miljøbevidste kunder.

“Du skal ikke belaste ikke miljøet uden nogen ekstraordinær grund. Brug i stedet for din sunde fornuft og få en grøn samvittighed!” – Citat fra ECOstyle

Mål for fremtiden med grøn samvittighed

ECOstyle havde et ønske om at være den førende leverandør og udvikler af organisk gødning og bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer. Denne målsætning indebar et ønske om en ny digital strategi til deres online tilstedeværelse, som skulle opnå mere synlighed blandt de potentielle kunder, skabe større opmærksomhed omkring produkterne og derigennem forøge salget. ECOstyle fandt derfor Lionlab som en god og yderst potentiel samarbejdspartner, da det var tydeligt for dem, at Lionlab kunne udvikle lige præcist deres ønskede strategi, som kunne opfylde deres behov og ønsker.

Korrekt og konsistent strategi

Lionlab udviklede derfor en digital strategi, som skulle tilgodese ECOstyles behov og ønsker. Med udgangspunkt i ECOstyles egen målsætning, i en sammenkobling med den tilgængelige data, kunne Lionlab udvikle den korrekte strategi. Gennem data-drevne teknikker og specialiserede marketing metoder udviklede og implementerede Lionlab en digital strategi for ECOstyle. Lionlab udarbejdede en strategi-teknik for ECOstyle, som gjorde dem mere relevant i forhold til deres potentielle kunders søgninger, hvilket gav dem en gunstig position i forhold til deres konkurrenter og kunder.

En søgemaskineoptimering der hurtigt skabte resultater

Lionlab sørgede for de mest optimale løsninger for ECOstyle. Den udarbejdede digitale strategi involverede en proces, som resulterede i, at ECOstyle kom øverst i søgemaskinerne med større involveringsgrad i forhold til deres potentielle kunder. ECOstyles potentielle kunder ville derfor kun blive eksponeret for mere relevant indhold, men med ECOstyle som øverst rangerede og med mest opsigtsvækkende indhold. Foruden den gode position og rangering involverede søgemaskineoptimeringen også, at de potentielle kunder bedre ville kunne læse og forstå indholdet på deres hjemmeside, udarbejdelse af konsistent og stringent tekstforfatning. Dette skabte hurtigt gode resultater for ECOstyle.

Lionlab arbejder kun ud fra data teknologi, hvorigennem vi udarbejder med optimeringsstrategier, der har skabt blændende resultater for ECOstyle.

Stærkt samarbejde

Lionlab har allerede indenfor kort tid sikret ECOstyle en placering som nr. 3 på Google ud fra et udgangspunkt, hvor de slet ikke var indekseret korrekt på Google. Vi arbejder hårdt og konsistent for at få ECOstyle helt til tops, og med de korrekte strategier og SEO-værktøjer for effektive SEO-kampagner, er vi helt sikre på, at vi når i mål.

Hos Lionlab prioriterer vi altid vores kunder højest, store som små, og vi arbejder sikkert og benhårdt indtil de rigtige resultater er nået og kundernes ønsker er opfyldt. Ønsker du som ECOstyle er blive førende på markedet og opnå en bedre position med en forøget synlighed, så udarbejder vi den perfekte kampagnestrategi til netop dig og dine præcise målsætninger. Velkommen ombord, vi glæder os til at skabe resultater for dig og opfylde dine mål.


  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.