fbpx

GreyBird Ny platform med integration af internt CRM

tilbage

Kunde


GreyBird

Service


Website, Google ads, SoMe, SEO

Periode


2020 -

Et stenkast fra Århus ligger GreyBird Pilot Academy, en flyveskole der hvert år uddanner omkring 40 erhvervspiloter. Hos GreyBird vægtes sikkerhed, faglighed og ærlighed højt når de pilotstuderende får luft under vingerne. Derudover kan GreyBird prale af at være den flyveskole som sikrer de pilotstuderende mere tid i luften end noget anden pilotakademi i Skandinavien – for hos GreyBird er praktisk håndelag mindst lige så vigtig som teoretisk viden.

Kom med ind i cockpittet

Vores samarbejde med GreyBird tog udgangspunkt i deres ønske om et komplet redesign af virksomhedens hjemmeside. GreyBird ønskede en visuel identitet som i højere grad afspejlede virksomheden og luftfartsbranchen. Derfor foreslog vi et design, der gav den besøgende på hjemmesiden en autentisk følelse af at sidde i et cockpit. Udover at optimere GreyBirds ansigt udadtil, har vi også integreret GreyBirds eget Customer Relationship Management system SmartBird med hjemmesiden. Det betyder, at alle tilmeldinger og henvendelser på hjemmesiden sendes til SmartBird, hvor de behandles internt. Integrationen med deres CRM-system er essentiel for GreyBird og omdrejningspunktet for deres forretning, da deres konverteringer primært består af tilmeldinger til åbent hus-dage og nyhedsbreve.

Gennemsigtighed i fokus

Det er en stor beslutning at gå i gang med pilotuddannelsen. Det skyldes blandt andet at den studerende selv skal finansiere hele uddannelsen, og der er strikse helbredskrav for at blive optaget. Derfor kan interesserede, potentielle pilotstuderende bruge timevis på at trawle nettet for informationer om uddannelsens pris, fremtidsmuligheder, helbredskrav, osv. Vores mål for hjemmesiden har været at forenkle den potentielle pilotstuderendes søgen. Det har vi gjort ved at samle al essential information om uddannelsen på én overskuelig FAQ-fane.

Forøget synlighed og stærke resultater

For at forøge GreyBirds online tilstedeværelse og Google placering, har vi også lavet en knivskarp digital marketingstrategi der omfatter SEO og Google Ads. Efter en grundig analyse af relevante søgeord indenfor luftfart- og pilotudannelse, skabte vi i samarbejde med GreyBird indhold for at tiltrække trafikken fra disse keywords. Det betyder, at GreyBird nu placerer sig til tops i Googles søgeresultater med søgeordene ”flyveskole” og ”pilotudannelse”. Den samlede marketingstrategi har givet en signifikant konverteringsforbedring for GreyBird.

Skal vi hjælpe dig i mål med dit næste projekt?

Hos Lionlab sætter vi en stor ære i at kunne arbejde med forskellige virksomheder, og alle slags projekter, hvor det er ligegyldigt, hvilket budget man arbejder ud fra. Det vigtigste for os er, at vi får kunden i mål med de bedste resultater. Derudover er det vigtigt at, bevare samtalen og evaluere de forskellige tiltag så, vi konstant opretholder et tæt samarbejde med fokus på den fremadrettede udvikling. Et samarbejde med Lionlab er baseret på tillid, og gensidigt godt samarbejde, hvor resultaterne taler for sig selv. 

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt