Econta

Tilbage

Én samlet økonomistyring

Econta udbyder en samlet økonomistyring, også kaldet en økonomifunktion, som har til formål at levere én løsning, der indebærer Bogholderi, Budgettering, Financial controlling og Professionel Rådgivning, som samlet skaber forudsætningen for en succesfuld økonomistyring. Econta administrerer på den måde andre virksomheders indtægter og udgifter samt planlægger fremadrettede mål for virksomhedens økonomistyring.

Kundens udbytte af samarbejdet med Econta er at få styr og overblik over virksomheds økonomistyring og derigennem opnå økonomisk vækst. Econta kan derfor sikre professionel sparring af landets bedste økonomieksperter, der garanterer erfaringsrig rådgivning og professionel økonomistyring.

Skaber overblik over virksomheders økonomi

Der er mange fordele ved Econta, da de skaber et fuldt overblik over den økonomiske tilstand i virksomheden, hvilket kan skabe succesfulde forudsætninger for virksomhedens udvikling, handleplaner og økonomiske vækst. På den måde kan virksomheden få professionel sparring i driftsøkonomiske problemstillinger og hjælpe virksomheden fra røde til sorte tal på bundlinjen.

For at opnå større succes og bedre fremtoning udadtil, havde Econta brug for en gennemarbejdet og konsistent ny hjemmeside. Econta ledte derfor efter en samarbejdspartner, der kunne varetage deres online applikationer, og udvikle den korrekte identitet og platform. Her fandt de Lionlab som værende det perfekte match. Med stor viden og erfaring indenfor programmering og udvikling af visuelle identiteter gennem webdesign metoder og teknikker. Med fokus på digital udvikling og vækst udarbejdede Lionlab og Econta en digital strategi, hvor første skridt var en ny online identitet på de digitale platforme. Derfor udviklede Lionlabs webafdeling Econtas nye top professionelle hjemmeside.

Maksimal gennemslagskraft på visuel identitet

Lionlab kender vigtigheden i en korrekt visuel identitet, da det er det første indtryk den potentielle kunde får af virksomheden, samtidig med at identiteten er yderst essentiel for resten af kundens rejse på hjemmesiden. Da Econta er et stærkt brand, var det vigtigt at udvikle en visuel identitet og designmanual som kunne skabe en afgørende og genkendelig fremtoning som kunne udtrykke virksomhedens ansigt udadtil. En visuel identitet er en vigtig del af kommunikationen af virksomhedens værdier og visioner. Derfor var det afgørende at udarbejde en identitet for Econta og deres ydelse, som ikke alene stikker ud og fanger deres potentielle kunders opmærksomhed, men som også sender de korrekte signaler og værdier. Lionlab yder en strategisk tilgang til designtænkningen omkring en virksomheds brand, for at sikre, at virksomheden efterlader det rette visuelle indtryk hos målgruppen.

Strategiske beslutninger bag en skarp visuel identitet

Lionlab har stor erfaring indenfor visuelle identiteter, da vi ved, at en korrekt visuel identitet på nul komma fem kan skabe en potentiel køber eller samarbejdspartner på baggrund for det visuelle indtryk. Lionlab kender vigtigheden i en skarp visuel identitet, som lynhurtigt skaber et bestemt indtryk af, hvad det er, virksomheden præcist kan tilbyde. Lionlab finder det essentielt for en virksomhed at kunne indfange og derigennem formidle virksomhedens brand værdier og vision. Med en gennemtænkt og gennemarbejdet visuel identitet fra Lionlab fik Econta som brand et unikt, let genkendeligt og ensartet udtryk. Samtidigt blev der skabt et fundament, så potentielle kunder og målgruppe straks kunne genkende Econta og hvad de står for.

Lionlab leverer fantastisk visuel identitet

Lionlab udviklede den rette strategi for den visuelle identitet og hvor implementeringen har skabt en afgørende genkendelighed for Econta, der både er let at huske og får virksomheden til at træde frem på markedet, samtidigt med at det reflekterer deres visioner og værdier. Econta stiller sig med en stærk visuel identitet, som viser en solid position over for deres målgruppe og konkurrenter.


  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.