Interpresent

En gavebod af gode resultater

EN SØGEMASKINE-PLACERING DER LIGGER LUNT I SVINGET

Kunde

Interpresent

service

SEO | Google Ads | SoMe | Mail

periode

2019 –

Hos InterPresent finder du et bredt sortiment af kvalitetsgaver til konkurrencedygtige priser. Både til erhvervskunder og private. Med et øje for kvalitet, en lang liste af tilfredse kunder, og suveræn kundeservice, er InterPresent den foretrukne valgmulighed, når firmagaven, eller den perfekte gave til en af de store mærkedage som Mors dag og Valentinsdag, skal bestilles.

En omfangsrig marketingstrategi

Sammen med InterPresent iværksatte vi en omfangsrig marketingstrategi, som indebærer søgemaskineoptimering, opsætning af annoncer på Google og Facebook, og automatisering af E-mail marketing. Endemålet med vores samarbejde var at forbedre InterPresents placering på søgemaskinerne, samt at sætte skub i salget på deres webshop. Efter en detaljeret søgeords- og placeringsanalyse, udarbejdede vi en SEO-strategi, der skulle forbedre InterPresents organiske Google-indeksering og trafik, gennem linkbuilding og udarbejdelse af relevant content til hjemmesiden. Med skarpe Google Shopping- og søgekampagner fandt relevante kundesegmenter vej til de rette produkter, hvilket resulterede i en betydelig forbedring på webshoppens konverteringsrater. Vores SoMe annonceringsplan bestod primært af annonceringskampagner på Facebook, med konkurrencer og specielle tilbud til passende segmenter. Det sidste led i vores koordinerede marketingindsats, var opsætning og automatisering af E-mail marketing, så både private og erhvervskunder automatisk modtager udvalgte produkter op til højtider, når de skriver sig op til InterPresents nyhedsbrev.

Overbevisende resultater

Som et resultat af vores samarbejde med InterPresent, kan de nu prale af en first page organisk Google placering på søgeordene ”firmagaver” og ”gavekurv”. Det er imponerende resultater, da der er mange konkurrenter på netop de søgeord. Derudover har Interpresent opnået en flot vækst på transaktioner med 127,2%, og en solid omsætningsstigning på 122,83% (fra 2018 til 2020).

Skal vi også skabe resultater for din virksomhed?

Hos Lionlab repræsenterer vi alle vores kunder med stor stolthed. Uanset virksomhedens budget, faglige område, og størrelse, bestræber vi os på at skabe de bedste resultater for vores kunder. Et samarbejde med os er baseret på tillid og respekt, hvor resultaterne taler for sig selv. Ønsker du også at øge din organiske synlighed? Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os hjælpe din virksomhed med at skabe de rette resultater!

Resultater

omsætningsvækst

0 %

First page

organisk placering

på relevante søgeord

stigning på transaktioner

0 %

Google Ads konverteringsværdi

+ 0 %

Lystfisk.dk

En samlet Digital Strategi landede flere kunder i nettet

Rais

Vi skabte en stærk og konsistent indeksering på Google

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig