fbpx

InterPresent En gavebod af gode resultater

tilbage

Kunde


InterPresent

Service


Google Ads - SEO - SoME - Mail

Periode


2019-

Hos InterPresent finder du et bredt sortiment af kvalitetsgaver til konkurrencedygtige priser. Både til erhvervskunder og private. Med et øje for kvalitet, en lang liste af tilfredse kunder, og suveræn kundeservice, er InterPresent den foretrukne valgmulighed, når firmagaven, eller den perfekte gave til en af de store mærkedage som Mors dag og Valentinsdag, skal bestilles.

En omfangsrig marketingstrategi

Sammen med InterPresent iværksatte vi en omfangsrig marketingstrategi, som indebærer søgemaskineoptimering, opsætning af annoncer på Google og Facebook, og automatisering af E-mail marketing. Endemålet med vores samarbejde var at forbedre InterPresents placering på søgemaskinerne, samt at sætte skub i salget på deres webshop. Efter en detaljeret søgeords- og placeringsanalyse, udarbejdede vi en SEO-strategi, der skulle forbedre InterPresents organiske Google-indeksering og trafik, gennem linkbuilding og udarbejdelse af relevant content til hjemmesiden. Med skarpe Google Shopping- og søgekampagner fandt relevante kundesegmenter vej til de rette produkter, hvilket resulterede i en betydelig forbedring på webshoppens konverteringsrater. Vores SoMe annonceringsplan bestod primært af annonceringskampagner på Facebook, med konkurrencer og specielle tilbud til passende segmenter. Det sidste led i vores koordinerede marketingindsats, var opsætning og automatisering af E-mail marketing, så både private og erhvervskunder automatisk modtager udvalgte produkter op til højtider, når de skriver sig op til InterPresents nyhedsbrev.

Overbevisende resultater

Som et resultat af vores samarbejde med InterPresent, kan de nu prale af en first page organisk Google placering på søgeordene ”firmagaver” og ”gavekurv”. Det er imponerende resultater, da der er mange konkurrenter på netop de søgeord. Derudover har Interpresent opnået en flot vækst på transaktioner med 127,2%, og en solid omsætningsstigning på 122,83% (fra 2018 til 2020).

Skal vi hjælpe dig i mål med dit næste projekt?

Hos Lionlab er vi stolte over at kunne repræsentere alle vores kunder. Vi sætter en stor ære i at kunne arbejde med forskellige virksomheder, og alle slags projekter, hvor det ikke er vigtigt, hvilket budget man arbejder ud fra. Kunden kommer altid i første række for os. Derudover er det vigtigt at bevare samtalen og evaluere de forskellige tiltag, så vi konstant opretholder et tæt samarbejde med fokus på den fremadrettede udvikling. Et samarbejde med Lionlab er baseret på tillid, og gensidigt godt samarbejde, hvor resultaterne taler for sig selv. 

Resultater

First page organisk placering

på relevante søgeord

122,83%

omsætningsvækst

127,2%

stigning på transaktioner

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt