Jvk

62.21% stigning i konverteringsraten

EN SØGEMASKINE-PLACERING DER LIGGER LUNT I SVINGET

Kunde

Jvk

service

SEO, Google Ads

periode

2018 – 2023

Website

Dansk kvalitet

Jydsk Vindueskompagni producerer dansk designede kvalitetsvinduer og døre. Alle deres produkter er designet i Danmark, hvilket har stor betydning for kundernes forventninger omkring kvalitet, pris og ikke mindst fleksibilitet på ordrer og leveringsforhold. Alle produkter er testet og sikret inden for diverse specialiteter herunder- vind- og vandtæthed samt sikkerhed. Dette sikrer, at alle produkter er i allerhøjeste kvalitet og, at produkterne samtidigt er perfekt tilpasset til det danske klima.

I mere end 30 år har Jydsk Vindueskompagni sat splinternye vinduer og døre i mange tusinde hjem. Af samme grund kan de med sikkerhed kalde sig eksperter i vinduer og døre. JVK har kolossal erfaring og viden indenfor vinduer og døre, hvorfor de også gerne hjælper andre i processen. JVK har deres væsentlige fokus på, at producere og designe de bedste og mest rigtige løsninger til deres kunder. Derudover tilbyder JVK alle former for rådgivning. Det kan både indebære at hjælpe gennem hele processen fra tilbud til opmåling, levering eller montering. JVK kan også rådgive dig, som er gør-det-selv-fidus, som blot ønsker kvalitetsrige produkter leveret direkte til adressen. Uanset behov eller ønsker vil JVK altid yde personlig vejledning og rådgivning med udgangspunkt i den korrekte løsning til dig.

Ønske om ny digital strategi

JVK befinder sig på et stærkt konkurrencepræget marked, hvor en enkelt konvertering koster flere hundrede kroner. Derfor havde de et ønske om en ny digital marketing strategi med et skarpt fokus på de sociale medier. Denne digitale strategi skulle hjælpe JVK til at opnå en forbedret konverteringsrate. Dette indebar en implementering og optimering af Google Ads, som skulle forøge antallet af faktiske kunder. De faktiske kunder indebærer de kunder, som udfører en handling og et køb, på deres hjemmeside.  

En eksploderende optimering

JVK og Lionlab startede deres samarbejde. I første omgang overtog Lionlab markedsføringen gennem de sociale medier herunder varetagelsen af facebook annonceringen. Hurtigt skabte det rigtig gode resultater for JVK.

“Vi oplever et professionelt bureau, som forstår vores behov, har de rigtige løsninger, ser vores succes gennem deres egen – og aldrig glemmer at succes kun kommer gennem hårdt arbejde” 

– udtalelse fra JVK.

Lionlab som trofast partner

Lionlab er eksperter i Google Ads med kompetent viden inden for udarbejdelse af optimeringsstrategier. Lionlab udarbejdede en SEM-strategi, som skulle sikre flere konverteringer, højere klikrate og en optimering af deres organiske synlighed på Google. Alle strategier blev udarbejdet ud fra iskolde data og statistikker, som har skabt blændende resultater for JVK, med en forbedring af konverteringsraten på hele 62.21%. Lionlab arbejder selvfølgelig benhårdt for at optimere og opretholde de flotte resultater.

Lionlab prioriterer altid alle kunder højt, og vi stopper aldrig arbejdet, før vi har opfyldt kundens ønsker og behov. Når målet er opnået, går det vigtige og altafgørende arbejde på at holde placeringen og positionen, hvor Lionlab altid vil holde skarpt øje med udviklingen og sørge for en top optimeret position for virksomheden. Ønsker du at forbedre din virksomheds konverteringsrate og få flere eksponeringer, så klik på action og udfyld kontaktoplysningerne, så udarbejder vi den perfekte kampagnestrategi til netop dig og dine behov. Så er der kun at sige velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder os meget til at hjælpe dig i mål med alle dine projekter.

Resultater

Stigning i konverteringsraten

0 %

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig