Lystfisk.dk

En samlet digital strategi landede flere kunder i nettet

EN SØGEMASKINE-PLACERING DER LIGGER LUNT I SVINGET

Kunde

Lystfisk.dk

service

SEO | Google Ads | SoMe

periode

2020 –

Kvalitetsudstyr til lystfiskeren

Med et flor af alverdens fiskegrej fra de mest anerkendte producenter er Lystfisk.dk et slaraffenland for fritidsfiskeren, der går og mangler nyt udstyr. Solid kvalitet til overkommelige priser, høj service, og faglig ekspertise er fundamenterne i Lystfisk.dk’s forretning – uanset om du handler på deres webshop eller i deres kæmpe butik i Randers.

Gennemførte digitale marketingkampagner

Sammen med Lystfisk.dk udviklede vi en markedsføringsstrategi, der skulle give deres webshop vind i sejlene. Vi blev enige om en omfattende løsning, som dækker Google Ads, SEO, og opsætning af annoncer på Facebook. Med præcise og gennemtænkte Google Ads-kampagner ramte vi mulige kunder med produkter, der faldt i deres interesse. For at optimere på Lystfisk.dks søgemaskineplacering, skabte vi tekstindhold til webshoppen som afspejler relevant søgeadfærd, der både ledte de potentielle kunder ind på de rette produkter, og som Googles søgemaskine genkendte som kvalitetsindhold. Derudover foreslog vi en række tiltag i layoutet, der optimerede et besøg til en konvertering.

SoMe annoncering der gav pote

Lystfisk.dks følgere på Facebook er entusiatiske og interagerer gerne med det organiske indhold. Vores SoMe annonceringsstrategi med Lystfisk.dk bestod derfor primært af kampagner på Facebook, da det hovedsageligt er det medie, hvor Lystfisk.dks målgruppe befinder sig. Med velovervejede Facebookannoncer, der integrerede Facebooks tunge datasæt, ramte vi de nye segmenter i øjenhøjde med de rette produkter.

Tydelige resultater

Som et resultat af vores samarbejde med Lystfisk.dk placerer de sig nu øverst på Google med mange relevante og konkurrenceprægede søgeord. Herunder har de opnået top page organisk placeringer på søgeordene “fiskegrej” og “fiskeudstyr”. Resultaterne af vores marketingstrategi kan også ses på Lystfisk.dks RoAS, der steg med 50% og webshoppens Google Ads konverteringsværdi, der er steget med 105%. I løbet af 2020 skiftede størstedelen af Lystfisk.dks salg til at være fysisk til online.

Loyal og trofast samarbejdspartner

Hos Lionlab sætter vi en stor ære i at kunne arbejde med forskellige virksomheder, og alle slags projekter, hvor det er ligegyldigt, hvilket budget man arbejder ud fra. Det vigtigste for os er, at vi får kunden i mål med de bedste resultater. Derudover er det vigtigt at bevare samtalen og evaluere de forskellige tiltag, så vi konstant opretholder et tæt samarbejde med fokus på den fremadrettede udvikling. Et samarbejde med Lionlab er baseret på tillid, og gensidigt godt samarbejde, hvor resultaterne taler for sig selv. 

Resultater

Google Ads konverteringsværdi

0 %

First page

organisk placering

på relevante søgeord

RoAS

+ 0 %

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig