fbpx

Lystfisk.dk En samlet digital strategi landede flere kunder i nettet

tilbage

Kunde


Lystfisk.dk

Service


Google Ads - SEO - SoMe

Periode


2020-

Kvalitetsudstyr til lystfiskeren

Med et flor af alverdens fiskegrej fra de mest anerkendte producenter er Lystfisk.dk et slaraffenland for fritidsfiskeren, der går og mangler nyt udstyr. Solid kvalitet til overkommelige priser, høj service, og faglig ekspertise er fundamenterne i Lystfisk.dk’s forretning – uanset om du handler på deres webshop eller i deres kæmpe butik i Randers.

Gennemførte digitale marketingkampagner

Sammen med Lystfisk.dk udviklede vi en markedsføringsstrategi, der skulle give deres webshop vind i sejlene. Vi blev enige om en omfattende løsning, som dækker Google Ads, SEO, og opsætning af annoncer på Facebook. Med præcise og gennemtænkte Google Ads-kampagner ramte vi mulige kunder med produkter, der faldt i deres interesse. For at optimere på Lystfisk.dks søgemaskineplacering, skabte vi tekstindhold til webshoppen som afspejler relevant søgeadfærd, der både ledte de potentielle kunder ind på de rette produkter, og som Googles søgemaskine genkendte som kvalitetsindhold. Derudover foreslog vi en række tiltag i layoutet, der optimerede et besøg til en konvertering.

SoMe annoncering der gav pote

Lystfisk.dks følgere på Facebook er entusiatiske og interagerer gerne med det organiske indhold. Vores SoMe annonceringsstrategi med Lystfisk.dk bestod derfor primært af kampagner på Facebook, da det hovedsageligt er det medie, hvor Lystfisk.dks målgruppe befinder sig. Med velovervejede Facebookannoncer, der integrerede Facebooks tunge datasæt, ramte vi de nye segmenter i øjenhøjde med de rette produkter.

Tydelige resultater

Som et resultat af vores samarbejde med Lystfisk.dk placerer de sig nu øverst på Google med mange relevante og konkurrenceprægede søgeord. Herunder har de opnået top page organisk placeringer på søgeordene “fiskegrej” og “fiskeudstyr”. Resultaterne af vores marketingstrategi kan også ses på Lystfisk.dks RoAS, der steg med 50% og webshoppens Google Ads konverteringsværdi, der er steget med 105%. I løbet af 2020 skiftede størstedelen af Lystfisk.dks salg til at være fysisk til online.

Loyal og trofast samarbejdspartner

Hos Lionlab sætter vi en stor ære i at kunne arbejde med forskellige virksomheder, og alle slags projekter, hvor det er ligegyldigt, hvilket budget man arbejder ud fra. Det vigtigste for os er, at vi får kunden i mål med de bedste resultater. Derudover er det vigtigt at bevare samtalen og evaluere de forskellige tiltag, så vi konstant opretholder et tæt samarbejde med fokus på den fremadrettede udvikling. Et samarbejde med Lionlab er baseret på tillid, og gensidigt godt samarbejde, hvor resultaterne taler for sig selv. 

Resultater

+105%

Google Ads konverteringsværdi

Side 1 organisk placering

indenfor relevante søgeord

+50%

RoAS

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt