Nordic Rentals

Tilbage

Skandinaviens største leverandører

Nordic Rentals er en af Skandinaviens største leverandører af professionel lyd, lys scene og AV-udstyr. Virksomheden har siden 1985 leveret kvalitetsprodukter til diverse forskellige lejligheder. I dag leverer Nordic Rentals bl.a. scener, AV-udstyr, lys og lyd til Roskilde Festival, Det Kongelige Teater og det Danske Melodi Grand Prix. Grundet deres store erfaring og deres over 60 dygtige ansatte, er Nordic Rentals blevet en banebrydende spiller på det internationale marked. Deres værdier fokuserer på kvalitet, kreativitet og professionel planlægning, der altid sikrer deres kunder den bedst mulige oplevelse – hvad enten kunden er Roskilde Festival eller en lille lokal generalforsamling.

For at opnå endnu større succes, og nå ud til et bredere publikum, havde Nordic Rentals brug for en gennemarbejdet SEO-optimering af deres hjemmeside. Nordic Rentals ledte derfor efter en samarbejdspartner, der kunne varetage alle deres online platforme, og udvikle en kompetent SEO-strategi. Her fandt de Lionlab til at være det perfekte match. Med stor viden og erfaring indenfor SEO-optimering og Adwords-kampagner, giver vi hos Lionlab altid et kvalificeret bud på, hvordan vi bedst muligt får vores kunder i mål med deres ønsker og behov. Vi forholder os kun til statistikker og data, der altid giver de bedste resultater for vores kunder. Derfor har Lionlab og Nordic Rentals haft et tæt samarbejde siden marts 2017. Med løbende dialoger udvikler vi konstant Nordics Rentals online profiler, og resultaterne er allerede blændende.

Lionlab leverer på alle platforme

Hos Lionlab har vi ikke blot udviklet en detaljeret og kvalitetsbevidst SEO-strategi. Lionlab er nemlig et full-service bureau for Nordic Rentals. Bl.a. har vores in-house webafdeling udviklet Nordic Rentals nye hjemmeside, vi har udarbejdet en solid kampagne for deres Adwords-annoncering og lavet tekstforfatning til alle virksomhedens nyheder og cases på hjemmesiden. Lionlab er altså faste konsulenter for Nordic Rentals, hvor vi tager os af diverse ad-hoc opgaver – både store som små.

Som start på vores samarbejde udviklede Lionlabs webafdeling Nordic Rentals nye topprofessionelle hjemmeside. Dette har gjort, at vi hos Lionlab nemt kan tilgå vores eget CMS system, og direkte ændre og optimere on-page. Vi har derfor kunne udvikle en gennemtænkt SEO-strategi med fokus på linkbuilding og kvalitetscontent, der sikrer, at Nordic Rentals opnår en bedre organisk synlighed på Google. Da vi kender vigtigheden i, at content er helt i top, har vi tekstforfattet unikt content med fokus på specifikke nøgleord som lyd, lys, sceneudlejning og AV-udstyr. Med Lionlabs kompetente viden og erfaring om SEO-optimering, har vi det perfekte grundlag for at gøre Nordic Rentals til af de vigtigste spillere i deres branche.

Adwords-kampanger der sparker røv

For at få Nordic Rentals til tops på Google, samt optimere deres online trafik har Lionlab udviklet en fuldstændig gennemtænkt og tilrettelagt Adwords-strategi, der har givet fantastiske resultater. Vi sætter altid en store ære i at levere et grundigt forarbejde i virksomhedernes online markedsføring, for at sikre, at de får den størst mulige fortjeneste ud af vores samarbejde. Derfor udarbejdede vi en efterspørgselsanalyse sammen med Nordic Rentals, hvor de selv var herre over deres omkostninger og ønsker for vores samarbejde.

Udfra iskolde data udarbejdede Lionlab en skudsikker Adwords-kampagne, der skulle sikre Nordic Rentals større online synlighed, og mere trafik på deres hjemmeside. Dette mål har vi i høj grad opnået. Alle vores Adwords-kampanger har en konverteringsrate på hele 3,37 %. Derudover er Nordic Rentals nu blevet organisk synlige på udvalgte ord som lyd, lys og sceneudlejning. Samarbejdet er i konstant udvikling, og vi stopper ikke før Nordic Rentals ligger nr. 1. Med den rette viden og erfaring inden for effektive SEO- og Adwords-strategier varer det ikke længe før, Nordic Rentals indtager en velfortjent 1. plads.

Lionlab: En trofast partner

Vi er eksperter i Google, og med fokus på de rette kommunikations- og SEO-værktøjer, garanterer vi, at vi kan forstørre din kundebase og forøge dit onlineslag. Et samarbejde med Lionlab er baseret på tillid og resultater, der taler for sig selv. Hos Lionlab arbejder vi udfra modellen: No cure, no pay. Dvs. at vi ikke har nogen bindingsperiode, og hvis produkterne ikke skulle være tilfredsstillende, kræver vi ingen betaling. Hos Lionlab vægter vi nemlig tilfredse kunder højst, og derfor prioriterer vi altid at holde jer velinformerede og underrettede om jeres kampagner. Ønsker du at øge din virksomheds synlighed på Google og nå ud til et større publikum ligesom Nordic Rentals, så klik på action og udfyld kontaktoplysningerne, så udarbejder vi den perfekte kampagnestrategi til netop dig og din virksomheds ønsker og behov. Velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder os til at hjælpe dig i mål med alle dine projekter.


  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.