Nr. Nissum Efterskole

Tilbage

En oplevelse for livet

Nørre Nissum Efterskole blev grundlagt i 1887 og har i dag plads til ca. 150 elever. Nørre Nissum Efterskole har mange forskellige aktiviteter og faciliteter, som med garanti kan ramme enhver smag og interesse. Nørre Nissum Efterskole ligger fokus på, at udvikle og dyrke deres elevers personlige interesser og give dem muligheden for, at være en del af et unikt fællesskab. Nørre Nissum Efterskole prioriterer et fagligt højt niveau, hvor eleverne skal kunne tage ansvar for sig selv og sammen i grupper.

Starten på et længevarende samarbejde

Nørre Nissum Efterskole havde et ønske om, at hjælpe flere unge og give dem muligheden for, at få deres livs bedste år. Hvor det var vigtigt, at ligge fokus på alle de sjove aktiviteter og de mange nye muligheder for venskaber samtidigt med, at de går i skole. Derfor ønskede Nørre Nissum Efterskole hjælp til, at skabe opmærksomhed omkring efterskolen og synliggøre deres mange budskaber om, at skabe den bedste oplevelse for deres elever. Nørre Nissum Efterskole fandt Lionlab som deres perfekte match og samarbejdspartner.

Forøget online tilstedeværelse

Lionlab startede et samarbejde med Nørre Nissum Efterskole tilbage i 2016. Med udgangspunkt i deres egne visioner og ønsker for mål, udarbejdede Lionlab en marketingstrategi, med formålet om at styrke styrke deres online tilstedeværelse og forøge deres kendskabsgrad. Lionlab har stor viden og solid erfaring inden for udarbejdelse af online marketing strategier. Lionlab udviklede derfor en strategi, til forøgelse af kendskabsgraden og performance, for at sikre en større opmærksomhed omkring skolen.

Fantastiske resultater allerede fra start

Lionlab startede et samarbejde med Nørre Nissum Efterskole allerede tilbage i 2016, hvor resultaterne hurtigt viste medvind på vejene til Nørre Nissum. Resultaterne steg hurtigt til vejrs med et gennemsnit på hele 14 nye elevtilmeldinger om måneden. Resultaterne taler for sig selv.  Nørre Nissum Efterskole har derfor fået stor succes, igennem et samarbejde med LionLab, og har i den grad fået styrket deres online tilstedeværelse.

Effektiv facebook annoncering

Lionlab er top professionelle i facebook annoncering og har ekspert viden indenfor det konkurrerende marked for efterskoler. Gennem data-dreven teknologi analyserede Lionlab markedet, og udarbejdede de relevante informationer og data, til udviklingen af den korrekte og mest effektive facebook annonceringsstrategi. Specielt i forhold til Nørre Nissum Efterskole, var Facebook Annoncering altafgørende op mod årets største events, såsom Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften. Det var specielt skolens store udvalg af fag, periodefag samt rejser og oplevelser der gjorde det muligt, at præsentere så tilfredsstillende resultater.

Desuden sørgede Lionlab også for nogle yderst gunstige priser for Nørre Nissum Efterskole, med kun 272 kr. i annonceomkostninger pr. elevtilmelding. På den måde sikrede Lionlab et højt antal besøgende igennem segmenterede annoncer til både eleverne selv og deres forældre. Denne staregi blev suppleret med datadrevet digital markedsføring igennem Google Ads.

Ønsker du en lige så effektiv Facebook- og Adwords annonceringsstrategi ligesom Nørre Nissum Efterskole, så klik på action og udfyld dine kontaktoplysninger. Så kan Lionlab med garanti give dig lige så meget vind i sejlene med den perfekte kampagnestrategi til netop dig! Velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder og til at hjælpe dig og skabe resultater med dine projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.