Rais

Stærkt og konsistent indeksering på Google

EN SØGEMASKINE-PLACERING DER LIGGER LUNT I SVINGET

Kunde

Rais

service

SEO | Google Ads | SoMe

periode

2018 –

Dansk livskvalitet i dit hjem

RAIS designer, udvikler og producerer produkter i allerhøjeste kvalitet. Rais fokuserer på at skabe løsninger, der skaber hygge, varme og kvalitet i hjemmet. RAIS’ produktsortiment indebærer store rustikke brændeovne, elegante indsatser, elektronisk tilbehør og flotte udendørs brændeovne. Alle produkter kan skræddersys til dit præcise behov og ønske. De enkelte materialer kan designes og tilpasses, så produktet bliver tilpasset til dit unikke hjem. RAIS sætter en ære i at bygge en løsning, som passer præcist til dit hjem. Din unikke løsning er bygget på dine tanker og ideer om en perfekt løsning i dit hjem. Når du vælger en løsning fra RAIS, får du et smukt dansk design i den bedste kvalitet. 

Bringer dine ønsker til live

RAIS tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker, med visionen om at skabe løsninger, der passer til alle slags hjem. Det enkelte produkt kan designes til alle slags hjem, hvor hver del kan tilpasses til det enkelte rum. Kunden kan også få mulighed for at, deltage i designprocessen, tage hånd om specifikke designvalg, og mestre den kreative sans. Ved brug af et teknologibaseret værktøj, customizer tool, får du mulighed for at designe en brændeovn efter dine ønsker. 

Produkter i hele verden

RAIS sælger deres danske design til hele verden, hvor hele 90 procent af produktionen eksporteres til Vesteuropa og USA. Dette betyder, at kravene til produkterne er de aller strengeste i forhold til materialer og effektivitet. Dette sikrer at udviklingen af produkterne, samt tilhørende laboratorie, lever op til alle krav. RAIS arbejder ud fra en kontinuerlig process, i samarbejde med universiteter og teknologiske institutter, som sikrer de bedste produkter i allerhøjeste kvalitet. 

SEO der giver en velfortjent førsteplads

RAIS kontaktede Lionlab med et ønske om at få virksomheden indekseret på Google. RAIS er indehavere af et produktsortiment i den højere prisklasse, hvorfor det er altafgørende, at deres produkter kommer til syne for kunden først. Derfor foretog Lionlab en analyse af markedet over muligheder for optimering og vækst. Lionlab fandt frem til flere specifikke søgninger, som vil give RAIS en masse ny, og relevant organisk trafik på deres hjemmeside. Lionlab udarbejdede derefter en SEO-strategi, med fokus på linkbuilding og kvalitetscontent. Den SEO-strategi skabte rammen for deres online tilstedeværelse, samt sikre en fornuftig indeksering gennem grundig og fokuseret content. Lionlab kender vigtigheden i, at content er i topklasse, da det har direkte konsekvenser for den organiske synlighed på Google. Med den rigtige viden og erfaring indenfor søgemaskineoptimering, har vi det perfekte grundlag for at gøre RAIS til den vigtigste spiller i deres branche. Derfor indtager RAIS nu en velfortjent førsteplads på søgeordene pejseindsats, pejseovn og gaspejse. 

Datadrevet teknologi

Lionlab udarbejder alle strategier og analyser ud fra datadrevet teknologi. Data teknologien bygger på grundige analyser af virksomhedens kunder og marked, herunder information og big data, som ligger til grund for muligheder for optimering. Lionlab bruger data teknologier, til at skabe en uigennemtrængelig markedsføringsplan, der sikrer, at virksomheder som RAIS har større online synlighed og, forøget trafik på deres hjemmeside. Det digitale marked er i konstant forandring, med nye tiltag og opdateringer for data reguleringer. Ved brug af de rigtige data teknologier og den rette kompetente viden, muliggøres skarpe marketing strategier, som skaber blændende resultater hver eneste gang. 

Loyal og trofast samarbejdspartner

Hos Lionlab er vi stolte over at kunne repræsenterer alle vores kunder. Vi sætter en stor ære i at kunne arbejde med forskellige virksomheder, og alle slags projekter, hvor det er ligegyldigt, hvilket budget man arbejder ud fra. Kunden kommer altid i første række for Lionlab. For Lionlab er det vigtigste, at vi får kunden i mål med de bedste resultater. Derudover er det vigtigt at, bevare samtalen og evaluere de forskellige tiltag så, vi konstant opretholder et tæt samarbejde med fokus på den fremadrettede udvikling. Et samarbejde med Lionlab er baseret på tillid, og gensidigt godt samarbejde, hvor resultaterne taler for sig selv. 

Resultater

Synlighed i søgeresultat

0 %

First page

organisk placering

på konkurrenceprægede, og omfattende, søgeord som ”Brændeovn, ”Indbygget pejs”, og “Gaspejs”

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig