Helms TMT Centret A/S

Tilbage

Nordens førende leverandører

Helms TMT er en af Nordens førende leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Virksomheden har siden 1951 leveret kvalitetsprodukter med fokus på service, miljø og etik. Helms TMT sælger alverdens nye og brugte maskiner og rådgiver altid deres kunder i at finde lige præcis den maskine som matcher kundens behov. Helms TMT prioriterer en grøn profil i deres produkter såvel som deres egne bygninger. Derfor har de 50kW solcelleanlæg på taget af alle deres afdelinger samt egen vindmølle, hvilket gør Helms TMT 100 procent CO2 neutrale. De har en ambition om, at deres kunder altid skal opleve deres produkter og tjenester som problemløsere, der skaber en værdi for kunden.

Stærkt og længerevarende samarbejde

I april 2018 kontaktede Helms TMT Lionlab med en opgave om at få virksomheden indekseret på søgningen ”minilæsser”, som er en af Helms TMTs mest attraktive maskiner. Dette er et søgeord med 2.400 søgninger om måneden, og som vil give Helms TMT en masse ny og relevant organisk trafik på deres hjemmeside. Vi udarbejdede derfor en SEO-optimeringsstrategi, der skulle sikre denne indeksering gennem fokuseret content med en præcis søgeordstæthed på 2,8%, meta data og samtidig har vi optimeret hemmesidens page-speed.

Da Helms TMT har at gøre med produkter i den højere prisklasse, er det essentielt, at kunden ser deres produkter før de konkurrerendes. I samarbejdet med Lionlab steg antallet af henvendelser med 44, hvilket er et yderst gunstigt antal, i forhold til prisklasser og konkurrence på markedet.

Højere placering på Google

Helms TMT havde et ønske om at blive indekseret på Google, og dermed få mere trafik på deres hjemmeside. Helms TMT havde brug for en samarbejdspartner til at håndtere deres online markedsføring og sikre dem en højere placering på Google. Det blev starten på et langvarigt samarbejde, der har medført fantastiske resultater. Lionlab har siden midten af 2016 arbejdet benhårdt for at opnå Helms TMTs mål, og vi har gennem løbende dialoger hele tiden fokus på deres ønsker og behov.

Succesfulde strategier for søgemaskineoptimering

Vi arbejder kun udfra iskolde data og en kompetent viden om SEO-optimeringsstrategier, der skaber blændende resultater hver eneste gang. Statistikkerne viser, at Helms TMT i gennemsnit har ca. 950 besøgende om måneden, og at ordet ”minilæsser” generer 13,7% af den samlede trafik på hjemmesiden. Det vil sige, at ved at optimere på et enkelt ord som ”minilæsser” har Helms TMT fået 130 flere søgninger til deres hjemmeside og optimeret deres organiske synlighed på Google. Med Lionlabs viden og erfaring om, hvordan du kommer til tops på Google har vi allerede sikret Helms TMT en placering som nr. 5 på Google ud fra et udgangspunkt, hvor de slet ikke var indekseret på Google.

Vi arbejder selvfølgelig benhårdt for at få Helms TMT helt til tops, og med de rette SEO-værktøjer og en effektiv SEO-kampagne er vi sikre på, at vi når i mål. Vi udvikler hele tiden nye teknikker og muligheder for strategier, med udgangspunkt i det hurtigt forandrende digitale marked. Det digitale marked er i konstant forandring, hvor der hele tiden sker nye teknologiske opdateringer og data reguleringer. Heldigvis er vi professionelle og ved præcist, hvordan maskineriet på det digitale marked fungerer.

Hos Lionlab prioriterer vi altid vores kunder højest, og vi stopper aldrig med arbejdet før vi har opfyldt kundens ønsker og behov. Ønsker du at øge din virksomheds synlighed på Google ligesom Helms TMT, så klik på action og udfyld kontaktoplysningerne, så udarbejder vi den perfekte kampagnestrategi til netop dig og din virksomheds ønsker og behov. Velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder os til at hjælpe dig i mål med alle dine projekter.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.