StepTransport

Tilbage

Kunden i højsædet

StepTransport er en virksomhed bestående af nogle af de dygtigste specialister indenfor transportbranchen. Med domicil tæt ved Københavns Lufthavn arbejder virksomhedens topprofessionelle team på at sørge for, at alle deres kunder får serveret de bedst mulige transport løsninger. StepTransport har ét særligt mål for virksomheden. Det er at give kunderne ro i maven. Med ro i maven, kan kunderne nemlig koncentrere sig om det de er bedst til, mens StepTransport sørger for resten. Virksomheden stræber efter at blive de bedste på markedet og bygger på værdier om en professionel tilgang til tingene, personlige relationer til kunderne og en stærk operationel ekspertise.

StepTransport er en nystartet virksomhed, og har derfor brug for at bryde igennem på det online marked. Det kan være en jungle at finde rundt i, men her er Lionlab dagens redningsmand. StepTransport ønskede en samarbejdspartner, der kunne sætte virksomheden på kortet og udvide deres kundebase – primært gennem banner annoncering. De ønskede en samarbejdspartner, der havde styr på målgruppestrategier og effektive kampagneløsninger, der kunne få deres online platforme til at præstere i verdensklasse.

Gratis efterspørgselsanalyse

Samarbejdet mellem StepTransport og Lionlab startede ved, at vi tilbød dem en gratis efterspørgselsanalyse. Her undersøgte vi, hvilke muligheder og udfordringer virksomheden stod overfor, og hvordan Lionlab kunne hjælpe dem i mål. Med en succesfuld efterspørgselsanalyse forsatte vi samarbejdet med henblik på søgeordsoptimering og søgevolumen, for at skabe mere værdi for StepTransport. Hos Lionlab prioriterer vi ligesom StepTransport altid den tætte kundekontakt, og netop derfor var vi et perfekt match. Med løbende dialoger og konstante opdateringer på virksomhedens nye muligheder, er StepTransport i sikre hænder hos Lionlab. Vi er aldrig tilfredse før vores kunder er nået helt i mål.

Bannerdesign, der skaber resultater

En af vores vigtigste opgaver er at give vores kunder en fortjeneste på vores samarbejde. Denne fortjeneste er i høj grad opnået med StepTransport. Lionlab har udviklet kreative og levende bannerdesigns. Bannerne er målrettet mod potentielle kunder, og udviklet på baggrund af solide statiskker. Sammen med bannerdesign har Lionlab planlagt en effektiv online strategi vha. Adwords, der skal sikre StepTransport større synlighed på Google.

Når man udvikler Adwords-annoncer er det vigtigt at lave et grundigt forarbejde og at kende virksomhedens målgruppe. Hos Lionlab er vi specialister i netop dette. Med mange års erfaring med udvikling af effektive Adwords-kampagner, sikrede vi StepTransport den helt optimale kampagnestrategi. En effektiv Adwords-kampagne har altid fokus på målet. Målet for dette samarbejde var at øge StepTransports synlighed og øge deres online trafik. Dette mål har kampagnen opnået til perfektion. På blot to måneder er StepTransport blevet vist til over 300.000 brugere, og dermed øget deres online trafik med mere end 400%. Strategien for annoncerne har også bragt gunstige tal for StepTranport, hvor de kun betaler 110 kr. pr. kunde med en yderst imponerende konverteringsrate på 6,47%. Samtidig har Adwords-annoncerne en interaktionsrate på over 10%, hvilket er helt fantastiske resultater. Sidst, men ikke mindst, har vi mindsket bounceraten med ca. 20% på alle kampagnerne på kun to måneder.

Målrettede Google annoncer

Med en målrettet Google Ads-kampagnestuktur kaldet #SKAG og fokus på kontakt og call-tracking har Lionlab altså sikret StepTransport øget synlighed og forøget virksomhedens kundebase gennem bannerdesign og Adwords. En mindre virksomhed som StepTransport har brug for en samarbejdspartner, der holder sig til budgettet, men samtidig skaber fantastiske resultater. Og det gør Lionlab.

Ønsker du at øge din virksomheds synlighed på Google og nå ud til et større publikum ligesom StepTransport, så klik på action og udfyld kontaktoplysningerne, så udarbejder vi den perfekte kampagnestrategi til netop dig og din virksomheds ønsker og behov. Velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder os til at hjælpe dig i mål med alle dine projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.