fbpx

Via Biler & CARS.dk Undervisning der skaber resultater

tilbage

Kunde


Via Biler & CARS.dk

Service


Google Ads - SoMe - SEO

Periode


2018 -

Via Biler og CARS.dk forhandler biler med speciale i Ford og Fiat. Via Biler og CARS.dk har ekspertviden, og stor erfaring inden for at rådgive og servicere deres kunder, så de får opfyldt deres præcise ønsker om en bil til deres behov. Via Biler og CARS.dk har fokus på at skabe den bedste oplevelse for kunden. Det er vigtigt, at kunden går hjem med den bedste følelse i maven, efter at have købt en bil til de rette behov og ønsker. Derfor er der stor fokus på de forskellige behov, som er gældende for forskellige mennesker. Derfor kan Via Biler og CARS.dk med garanti kan finde en løsning, både i forhold til komfort, funktionalitet og stilrent design, til alle slags kunder.

“Igennem tæt dialog og sparring har vi været vidne til en markant bedre digital tilstedeværelse”

– Cecilie Oxlund, Via Biler.

Fantastisk samarbejde

Via Biler og CARS.dk havde et ønske, om at få mere viden og indsigt i det hurtigt voksende digitale marked. De ønskede at opnå viden, omkring de digitale tendenser og muligheder. Som for så mange andre virksomheder, kunne den digitale verden synes uoverskuelig og teknisk kompliceret. Dette førte til beslutningen om, at kontakte Lionlab med formålet om, at få indsigt og vejledning i den digital verden. Lionlab var friske og spændte på den spændende udfordring og samarbejde. Lionlabs rolle i samarbejdet indebar at rådgive og undervise Via Biler i digital markedsføring. Dette er jo netop Lionlabs spidskompetence, hvorfor samarbejdet gav rigtig god mening for begge parter. Hurtigt fik Via Biler og Lionlab en klar aftale omkring forudsætningerne for dette samarbejde.

Intensiv undervisningsforløb

Samarbejdet startede i september 2018 med ugentlige undervisningsdage, hvor flere medarbejdere i virksomheden var deltagende. Undervisningen var intensiv, da det var vigtigt at give den rigtige støtte og hjælp til hver enkelt medarbejder. Det primære fokus var på digitale strategier og skabe viden omkring deres online tilstedeværelse.

“Lionlab har formået at udfordre os på vores egen tankegang og hele tiden sørge for, at vi har været opdateret på den allernyeste viden indenfor både Google, Facebook, LinkedIn og andet digital markedsføring” – Cecilie Oxlund, Via Biler og CARS.dk.

Google Analytics

Via Biler startede med undervisning i Google Analytics, som er et af Lionlabs primære strategi- og analyse værktøjer. Google Analytics er et altafgørende værktøj, når en virksomhed skal kunne kende sine kunder. Derudover er Google Analytics også et altafgørende værktøj i forhold til at kunne administrere sin egen hjemmeside. Derudover er Google Analytics et fantastisk værktøj til at aflæse data om dig selv som virksomhed og dine kunder. Lionlab skræddersyede derfor et undervisningsforløb, som var tilpasset præcis til Via Bilers behov og ønsker.

Google Ads

Foruden den intensive undervisning i Google Analytics, ønskede Via Biler og CARS.dk også at få mere viden indenfor Google Adwords. Lionlab udarbejdede derfor en plan til Via Biler. Denne plan indebar at skabe forståelse for, hvilke typer annoncer der virker på forskellige måder og hvorfor. Lionlab har meget fokus på produkt og omkostningerne for de uendelige muligheder der er i Google Ads. Uden den rette viden og indsigt i Google Ads, kan annoncering hurtigt ende med at koste dyrt for virksomheder. Derfor var der et primært fokus på de relevante strategier, som kunne bidrage positivt til den samlede omsætning. Lionlab underviser derfor bl.a. i at forhindre omkostningsfulde beslutninger og skabe forståelse for de forskellige muligheder. Det er nemlig altafgørende for virksomheder, at de har den rigtige viden om de vigtigste tal og strategier. På den måde tilpassede Lionlab et undervisningsforløb, som efterfølgende steg i niveauer eftersom medarbejderne fik større forståelse.

Søgemaskineoptimering

Endnu et vigtig og nærmest altafgørende værktøj på det digitale marked er der søgemaskineoptimering. Lionlab fremstillede et specielt tilpasset undervisningsforløb til Via Biler og CARS.dk, som kunne hjælpe dem til at opnå forståelse for søgemaskineoptimering. Lionlab har professionel erfaring og viden, som er altafgørende for at opnå top rangerede søgeresultater. Lionlab har ekspertviden i søgemaskineoptimering og har kendskab til alle strategier, kneb og tricks til at få mere trafik.

Sociale medier

Lionlab underviste også Via Biler og CARS.dk i at udvikle sociale mediestrategier, og samtidigt udbygge viden, omkring de forskellige digitale platforme. Lionlab underviste derfor Via Biler, i at optimere deres kommunikation på de sociale medier. Formålet var at klæde Via Biler på til at møde fremtidens krav om online kommunikation. På den måde fik Via Biler et indgående kendskab til deres potentielle arbejdsområder. Dette indebar både strategier indenfor viral kommunikation, mediestrategier og generelle metoder, til social medie markedsføring.

“Samarbejdet har været ideelt for os, da vi har ønsket en tæt samarbejdspartner, der ikke bare skulle overtage vores online aktiviteter, men tværtimod oplære os og gøre os i stand til internt i virksomheden at varetage vores digitale markedsføring”

– Cecilie Oxlund, Via Biler.

Undervisning der skaber resultater

Derudover har Lionlab, i særdeleshed partner Kristoffer Lybecker, forøget Via Bilers kompetencer og viden. Dette har ikke kun været med fokus på digital marketing, men også på tværs af både webudvikling og digitalt design i virksomheden.

Vi hos Lionlab oplever ofte, at vores kunder har brug for yderligere online kompetencer. Både i form af strategier og teknikker, men også helt grundlæggende at blive klædt på til at være tilstede på de rigtige steder. Det er altafgørende for virksomheder at kunne udføre det rigtige arbejde, i forhold til de værktøjer, som findes i dag. Lionlab har ekspertviden og erfaring på det digitale marked og kender vigtigheden i at være til stede på de rigtige steder, hvilket er altafgørende for de beslutninger der tages i virksomheden på alle niveauer.

Ønsker du ligesom Via Biler og CARS.dk, at få stærke online kompetencer og forståelse for digital marketing og online tilstedeværelse, så er du velkommen til at udfylde kontaktoplysningerne, så udarbejder vi det perfekte undervisningsforløb for netop dig og din virksomheds behov og ønsker. Velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder os meget til at være din samarbejdspartner.

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt