VVS eksperten

Tilbage


VVS-eksperten er en landsdækkende kæde med 27 butikker, der sælger alverdens VVS-artikler til både hus, have og miljøbevidste installationer. De sælger både til private, små som store virksomheder og til den lille lokale VVS’er når han lige står og mangler noget. De henvender sig altså både til B2B og B2C kunder, og de sidder altid klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, tilbud på projekter og info om produkterne både gennem deres webshop og i deres fysiske butikker.

VVS-eksperten havde et erklæret mål om at omsætte for et millionbeløb gennem deres webshop hver måned, samtidig med at løfte salget i deres fysiske butikker. Derfor ønskede de en samarbejdspartner, der kunne hjælpe dem med at øge deres online omsætning, og samtidig en partner, der sætter sig ind i opgaverne, og ikke bare lader tingene stå hen. Derfor var Lionlab det perfekte match. Siden sommeren 2017 har Lionlab haft et tæt samarbejde med VVS-eksperten, hvor vi har arbejdet koncentreret på at optimere deres omsætning gennem deres online kanaler. VVS-eksperten var i sikre hænder, og de fantastiske resultater taler for sig selv.

Øget omsætning på 165,2 procent

På blot et halvt år har VVS-eksperten øget deres online omsætning med hele 165,2 %. Dette gjorde vi bl.a. gennem 2166 annoncegrupper, der sikrede, at kundens hjemmeside og produkter kom højst på Google. Vi arbejdede med Single Keywords Adgroup, hvor vi oprettede de 2166 forskellige annoncer med blot et keyword hver, hvilket forøgede kvaliteten af annoncerne med mange længder. VVS-eksperten kender vigtigheden i at være til stede på det online marked, og var derfor også villige til at bruge penge for at tjene penge, og det har i høj grad betalt sig. Det har bl.a. betydet, at VVS-ekspertens konverteringsrate er steget med 24,10% siden samarbejdets begyndelse med Lionlab. Derudover har de haft en stigning på hele 591,31% på ”drive to store” kunder. Det vil sige kunder, der har tjekket produkterne på hjemmesiden, og derefter kørt i butikken og købt dem. Resultaterne skabt for VVS-eksperten skyldes i høj grad en effektiv kampagnestrategi med fokus på et datadrevet annoceringssetup. SEO-optimeret content og konverteringsoptimering på firmaets online webshop.

Professionel samarbejdspartner

Hos Lionlab er vi stolte over at kunne repræsentere alle vores kunder. Store som små, og ligegyldigt hvilket budget man arbejder med. Vi sætter en stor ære i at være til stede for vores kunder. Både før, under og efter opgaven. Derfor har vi også ugentlige afrapporteringer og samtaler med VVS-eksperten, så vi konstant opretholder et tæt samarbejde og varetager deres online markedsføring. Vi forholder os ikke til gætværk og gisninger, men derimod iskolde data, der altid viser vejen for den bedste kampagne.

Ønsker du at øge din virksomheds online omsætning ligesom VVS-eksperten, så klik på action og udfyld kontaktoplysningerne, så udarbejder vi den perfekte kampagnestrategi til netop dig og din virksomheds ønsker og behov. Velkommen ombord hos Lionlab, vi glæder os til at hjælpe dig i mål med alle dine projekter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.