VVS Eksperten

Eksponentiel stigning i e-commerce omsætning

EN SØGEMASKINE-PLACERING DER LIGGER LUNT I SVINGET

Kunde

VVS Eksperten

service

SEO | Google Ads | Facebook

periode

2015 –

Kvalitetsprodukter til Danmarks bedste priser

VVS-Eksperten er en landsdækkende kæde med 27 butikker, som sælger et bredt sortiment af VVS-artikler til både private og virksomheder. Med et stærkt netværk af de bedste producenter indenfor VVS- og sanitetsartikler, muliggør VVS-Eksperten selv de mest krævende projekter, med højkvalitetsprodukter til Danmarks laveste priser.

Et årelangt bekendtskab

Lionlab og VVS-Eksperten går langt tilbage. Vi ser vores arbejde med dem som lidt af en hjertesag, da VVS-Eksperten var vores første kunde i butikken. Siden 2015 har vi skabt målrettede digitale markedsføringsløsninger for deres webshop, fulgt op med endnu skarpere remarketing kampagner, og set de overvældende resultater som VVS-Eksperten har opnået.

En strategi der satte skub i webshoppen

I samarbejde med VVS-Eksperten udviklede vi en omfattende digital marketing strategi med fokus på at forøge webshoppens online tilstedeværelse, og konvertere trafik til salg. Gennem en veltilrettelagt SoMe-annonceringsplan, gjorde vi Facebook til en betydelig salgskanal for VVS-Eksperten, med målrettede kampagner der ramte deres kundesegment i øjenhøjde. Efter en nøje søgeords- og placeringsanalyse, udviklede vi også en effektiv SEO-strategi som skulle øge den organiske trafik til vvs-eksperten.dk. Prikken over i’et i vores samarbejde med VVS-Eksperten var de udførlige Google Ads-kampagner, der sikrede, at kunderne kunne finde de produkter de søgte uden besvær.

Forbløffende resultater

VVS-Eksperten har de sidste år oplevet en eksplosiv vækst, og en del af den fremgang kan tilskrives de digitale markedsføringsredskaber. Siden 2018 er VVS-Ekspertens RoAS fordoblet, og ligger nu på 33,59. Derudover er deres samlede e-commerce omsætning steget eksponentielt, hvilket betyder at VVS-Eksperten kan prale af et nævneværdigt indekstal på 123,72. SEO-strategien har også givet pote, og VVS-Eksperten placerer sig til tops på Googles søgeresultater indenfor relevante søgeord. Vi er yderst stolte over disse resultater, samt VVS-Ekspertens udvikling. Derudover er vi også fortsat stolte over at have VVS-Eksperten som vores kunde!

Skal vi også skabe resultater for din virksomhed?

Hos Lionlab repræsenterer vi alle vores kunder med stor stolthed. Uanset virksomhedens budget, faglige område, og størrelse, bestræber vi os på at skabe de bedste resultater for vores kunder. Vi forholder os kun til reelle data, og anvender kun digitale strategier og metoder, som er bygget på erfaring og viden. Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os assistere din virksomhed med at skabe de rette resultater!

Resultater

RoAS

0 %

First page

organisk placering

på relevante søgeord

Indekstal

0 %

Bizzy

Imponerende resultat for en nyere virksomhed, der arbejder i et yderst kompetitivt felt

Rais

Vi skabte en stærk og konsistent indeksering på Google

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig