Fra lunkne leads til brandvarme kunder

Kender du det, når din hjemmeside får opmærksomhed og besøgende, men det er de færreste som vælger at udfylde din kontaktformular? Hvem ville ikke gerne vide mere om hvem de anonyme klik på din side er, og hvordan man bedst muligt kan forvandle dem til kunder? I dette blogindlæg vil vi gerne fortælle lidt om hvad Leadinfo er, og hvorfor vi hos Lionlab bruger deres software til at forvandle vores samarbejdspartneres leads til kunder.

Hvem er Leadinfo?

Leadinfo er en Hollandsk softwarevirksomhed, som har udviklet et værktøj der kan hjælpe med at transformere dine anonyme websidebesøgende til prospects. Med en lang række af anvendelige funktioner samt en værdifuld database som hjælper med at identificere dine websidebesøgende, er Leadinfo ét af de førende leadgenereringsværktøjer på markedet.

Hvorfor bruger vi Leadinfos værktøj?

Hos Lionlab er vi stolte over at samarbejde med Leadinfo som certificerede partnere. Leadinfo giver os mere indsigt i hvordan vores kunders potentielle leads opfører sig og hvad de interesserer sig for, som vi så kan bruge i vores digitale annonceringsstrategi. Data fra Leadinfo kan hjælpe os med at lave mere effektive og profitable annoncesæt for vores kunder, samt at optimere nuværende strategier for opnå annoncernes fulde potentiale.

Derudover har Leadinfo en brugbar skærmoptagefunktion, som giver et essentielt indblik i hvordan vores kunders potentielle leads bevæger sig rundt på deres hjemmeside. Den indsamlede information om kundernes bevægelsesmønstre hjælper os med at optimere infrastrukturen og indholdet på vores kunders hjemmesider. Overskuelig informationsinfrastruktur og relevant indhold tilegnet de besøgende kan i sidste ende forøge hjemmesidens vækstpotentiale og konverteringsrater.

Leadinfo kan også nemt integreres med Googles Analytics- og Adsplatforme, samt de fleste CRM- og ERP-løsninger. Det gør Leadinfo til at brugbart støtteredskab når vi skal udtænke digitale marketingstrategier for vores kunder.

Hos Lionlab er vi specialister i digital marketing, og vi bestræber os altid på at skabe de absolut bedste resultater for vores kunder. Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os assistere din virksomhed med at komme i mål med jeres projekter!

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig