Google Ads

Få din egen personlige google partner

Det kan være sin sag at bide skeer med Googles algoritmer. Hvad der var god skik i går, er håbløst forældet i morgen. Hvad der var Google Adwords sidste år hedder Google Ads i dag. Det er i det hele taget svært at følge med, hvis man ikke bliver inviteret indenfor af Google til at være up to date. Derfor vælger de fleste virksomheder også at lade bureauer styre deres Google Ads. Enten i delt samarbejde eller som en separat ekstern afdeling i virksomheden. Uanset hvilken løsning, der passer jer bedst, kan I være sikre på, at I er i trygge hænder med Lionlab som certificeret Google Partner. Alle vores konsulenter er certificerede i Google Ads og er på fornavn med Googles konsulenter.

Hvorfor annoncere med Google Ads?

Google Ads er et annonceringssystem, der fungerer ligesom en auktion på Google. Du bestemmer selv, hvor meget du vil bruge, og hvor du vil have dine annoncer vist henne. På den måde kan du sikre din synlighed lige dér, hvor dine kunder befinder sig online. Google Ads annoncering en af de bedste måder at booste sin virksomhed på. Med annoncer fra Google Ads får du relevant trafik og mulighed for at øge din kundebase samt din synlighed på nettet. Google Ads er et annonceringssystem, der hjælper din virksomhed med at nå bedst muligt ud til jeres kunder. Google Ads er et frit værktøj, hvor valget er dit. Du vælger selv, hvor du vil have dine annoncer vist henne, og hvor mange penge du vil bruge på det. Annoncerne kan henvendes til alt fra personer i en kort radius fra jeres virksomhed til globale annoncer.

Googles Ads giver dig muligheden for at teste effektiviteten af jeres annoncer og finde ud af lige præcis, hvilke søgeord jeres kunder søger på. Herfra kan du justere dine annoncer ud fra det data, Google Ads indhenter. Vigtigst af alt bliver din virksomhed synlig lige netop dér, hvor dine kunder befinder sig online. Annoncering på Google giver din hjemmeside en genkendelighed hos din målgruppe, hvilket øger hjemmesidens troværdighed – og i sidste ende salget. Er du klar til at kaste dig ud i en helt ny fremtid for din virksomhed, så kontakt os ved hjælp af kontaktformularen allerede i dag.

Lad os jagte kunderne for dig

Vi er altid på jagt efter velkonverterende søgeord, tilfredsstillende online strategier og måder at sikre vores kundernes omsætning og online tilstedeværelse. Med Lionlab som online samarbejdspartner er du sikret den samme konsulent under hele forløbet. Vi lever af gode resultater frem for lange bindingsaftaler, og netop derfor er du altid sikret den bedste service og det bedst tænkelige produkt hos os.

I en verden, hvor den digitale konkurrence er enorm, er det vigtigste at sætte sit stærkeste hold på banen, og ikke sidde med sine bedste kort på hånden. Med vores ekspertise i online markedsføring gennem blandt andet Google Ads og jeres ekspertise i jeres virksomheds værdier, ønsker og udvikling kan vi sammen sparke bolden i mål.

Den datadrevne tilgang til online markedsføring

Vi er datadrevne jyder, der kalder en skovl for en skovl. Hos os skal du ikke være bange for det, der står med småt. Vi pakker ikke tal og priser ind i smarte vendinger og forvirrende formuleringer. Vi står for gennemsigtighed og en tæt kundekontakt. De rigtige beslutninger baseres på reelle analytiske indsigter. Derfor lader vi dataen fortælle, hvor vi skal lægge fokus i jeres forretningsudvikling. Vi prioriterer altid at holde jer velinformerede og underrettede om jeres Ads kampagner. Vi sætter en store ære i at levere et grundigt forarbejde i din virksomheds online markedsføring for at sikre, at I får den størst mulige fortjeneste ud af vores samarbejde. Derfor tager vi også altid udgangspunkt i en efterspørgselsanalyse, hvor I selv er herre over jeres omkostninger og ønsker for vores samarbejde.

Vi skræddersyer Google Ads kampagner præcis til dig og din virksomheds budget og ønsker. Uanset om du har et stort eller lille budget, kan du finde relevante løsninger, der øger din online synlighed. Vi møder vores kunder, der hvor de er, og i fællesskab finder vi løsninger, som I er komfortable med.

Hvorfor så ikke bare bruge SEO?

Hvis det handler om synlighed i søgeresultatet, hvorfor så bruge penge på Google Ads og ikke bare holde sig til en god SEO-strategi? Det er et godt og fornuftigt spørgsmål. Google Ads er ganske rigtigt forskellig fra SEO ved at være betalt annoncering, som bliver genereret ud fra et auktionsprincip. Ved brug af Google Ads betaler din virksomhed for kliks og trafik, der går gennem din hjemmeside, da det sender besøgende gennem din hjemmeside. SEO er yderst brugbart, da det er organisk. Men det ene erstatter ikke det andet. I stedet supplerer de to discipliner hinanden.

Faktisk bliver hele 89% af den betalte trafik fra Google Ads, ikke erstattet af organisk trafik, når annonceringen bliver sat på pause. Desuden forekommer de tre øverste annoncer på søgeresultatsiden at være af kommerciel karakter, såsom produktsøgninger,for omkring 40% af de samlede antal kliks.

Derfor er den bedste strategi for at få din hjemmeside til tops et sammenspil mellem betalte annoncer og en effektiv SEO strategi, der sørger for, at din hjemmeside rangerer endnu højere gennem organiske teknikker som linkbuilding og hjemmesidens brugervenlighed.

Ads med kunstig intelligens

Google administrerer og indebærer enorme mængder af data omkring dine kunder, deres adfærdsmønstre og din hjemmeside performance. Google Ads har nu sat ekstra spurt på dataen ved brug af teknologier som kunstig intelligens. Google Ads tilbyder mange forskellige muligheder, hvortil det bliver afgørende for dig at vælge de korrekte annonceringsformer. Vi anvender kunstig intelligens for at spare tid og skabe en langt mere effektiv markedsføring. Teknologi og kunstig intelligens skaber datasæt, som vi kan forudse og kortlægge til en garanteret kvalificeret marketingindsats. Vi finder de bedst mulige annonceringsformer til netop dig, så vi sammen skaber de bedste resultater for din forretning.


Vi tilpasser alle vores strategier og Google Ads annoncer, så det passer med vores kunders DNA, budget og ønsker. Hos Lionlab tror vi på vigtigheden i kvalitetsannoncer, der passer ind i din virksomheds ånd. Derfor er vi den perfekte samarbejdspartner, der kan øge din online synlighed og booste din omsætning gennem velplanlagte annonceringskampagner.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Kristoffer om, hvad vi kan gøre for dig

Kristoffer Lybecker

Direktør

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig