Google Ads

Display-annoncer

Displayannoncer kommer i flere forskellige formater. En displayannonce er en annonce i tekstformat, et banner, en annonce i en app eller eksempelvis en tilpasset annonce til Gmail. Det er alle sammen annoncer, der bliver vist i Googles egne netværk – Google Displaynetværket. Googles displaynetværk dækker omkring 80% af det store web. Derfor er I sikret en masse eksponering af jeres budskab, når I kaster jer ud i displayannoncer. Og netop displayannoncers høje eksponering er vigtig, hvis I enten ønsker at øge jeres kendskabsgrad og kundebase, minde jeres tidligere besøgende om jeres fortsatte eksistens eller blot komme ud over stepperne med en grafisk kampagne.

Hvad er display banner ads?

Display banner ads er bannere, der er specialdesignet og tilpasset til specifikke hjemmesider eller sociale medier. Selve banneret kan laves i alverdens forskellige formater, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Hos Lionlab laver vi skræddersyede html5 og amphtml5 bannere. Synes du også det lyder en smule teknisk? Heldigvis er det her, vi er specialister. Html5 og amphtml5 bannere er eksempelvis små animerede bannere, der giver meget mere liv til dine kampagner. Videoer og animationer har nemlig en langt højere rækkevidde, og kan hjælpe med at fange nye kunder langt bedre end stillestående bannere.

Hos Lionlab får du altså det hele i én samlet pakke. Vi hjælper jer både med opsætningen af jeres displayannoncer samt hele udviklingen af den kreative proces, der sikrer jer de fedeste bannere, der matcher jeres DNA og er i øjenhøjde med jeres målgruppe.

Hvis du tænker over det, så kan du helt sikkert også komme i tanke om, hvor ofte du egentlig ser en displayannonce, når du surfer rundt på nettet. De popper op i siden, i toppen eller midt i teksten i en artikel, og ofte rammer de lige spot on, på noget du faktisk lige står og mangler. Dette er displayannoncer fra brands, der minder dig om deres produkter og services.

Kun fantasien sætter grænser

Med displayannoncer har man virkelig lov til at udfolde sine kreative idéer. Her handler det om at fange kunderne med visuelle elementer, der er indbydende og samtidig repræsenterer jeres virksomhed på en troværdig måde. Hos Lionlab sætter vi en stor ære i, at vores kreative kampagner skal matche vores kunders DNA, og derfor er I med i hele processen, så vi kan udvikle fede displayannoncer med et fantastisk blikfang.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Kristoffer om, hvad vi kan gøre for dig

Kristoffer Lybecker

Direktør

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig