Google Ads

Google shopping ads

Google shopping er et supersmart annonceringssystem, der hjælper dine kunder med nemt og hurtigt at finde dine produkter. Google shopping er som et katalog af annoncer med produktvisninger, der både indeholder billeder og pris. Du har nok set dem før, hvis du googler ”sorte joggingbukser”, kommer der en hel række af produkter ofte i højre side eller toppen af søgeresultaterne. Dette er altså Shopping annoncer, hvor du med blot et enkelt klik, kan blive ført direkte hen til produktet. Google shopping har en kæmpe synlighed, og derfor er det et utrolig attraktivt værktøj at bruge. Denne type annoncering er uafhængig af eventuelle andre Google Ads annoncer. Det vil sige, at din virksomhed sagtens kan vise en shopping annonce samtidig med en almindelig annonce ved samme søgning. Med Google shopping har du altså mulighed for at gøre det endnu nemmere for dine kunder at finde dig og dine produkter.

En af de helt store fordele ved Google shopping, er netop dine kunders mulighed for at se informationer om produktet, uden de behøver at klikke sig ind på det. Men dette er også en stor fordel for dig. Du slipper nemlig for at betale for unødvendige kliks, fordi kunderne på forhånd har kunne få mange af de nødvendige informationer, så er de ikke interesseret, er chancen for, at de klikker ind ganske lille – og på denne måde slipper du for at betale for dyre og ufrugtbare kliks.

Hvad er Google Shopping feed?

Når man skal køre annoncer som en del af Google shopping, er det nødvendigt at bruge et datafeed, der passer til Googles annonceringssystem. Det er, hvad vi kalder Google Shopping feed. Google Shopping feed indeholder alt det nødvendige data om de produkter, som du gerne vil annoncere på. Det kan eksempelvis være produktets pris, mærke, link til produktet og hvorvidt produktet er på lager. Google Shopping feed har brug for alle disse informationer for at gøre det nemt og overskueligt for dine kunder at finde dine produkter.

Synes du, at det virker lidt som en jungle at finde rundt i, så fortvivl ikke. Hos Lionlab sørger vi selvfølgelig for hele udviklingen og opsætningen af dine Google Shopping feed annoncer. Det eneste du skal gøre, er at vælge, hvilke produkter, du gerne vil have annonceringer på til Google shopping. Dine kunder er helt sikkert bevidste om, hvad de gerne vil have. Derfor handler det om at ramme dem med dine produkter lige i købsøjeblikket. Med Google shopping er du sikker på, at dine produkter bliver vist i toppen af Google. Samtidig har Google også udviklet en shopping tab øverst i søgeresultaterne, som flere og flere forbrugere benytter sig af, når de er på udkig efter specifikke produkter, og gerne vil kunne danne sig et overblik over markedets priser og udvalg.

Hvad skal du huske ved Google shopping?

Det handler altid om at være mest mulig synlig for sine kunder. Google shopping er en af måderne, hvorpå du kan opnå dette. Når du bruger Google shopping skal du som sagt tilføje alle relevante informationer om produktet som pris, navn og billeder. For at dine shopping annoncer giver det bedst mulige afkast, er det vigtigt at lave fyldestgørende produktbeskrivelser og produktnavne, der giver den største mulighed for, at produktet bliver vist uanset, hvordan dine kunder søger efter det. Det handler altså om, at dine annoncer bliver aktiveret på mange forskellige søgninger. Hos Lionlab hjælper vi jer selvfølgelig med, hvilke ord, der er relevante at have med i produktbeskrivelserne samt hele opsætningen af Google feed shopping. Vi samarbejder med CSS-partnere, der sikrer dig de bedste resultater til de billigste klikpriser.

Er du klar på at opnå gode resultater med Google shopping? Selvfølgelig, er du det. Google shopping er et fantastisk værktøj for store som små virksomheder, der kan gøre en kolossal forskel for dine kunders mulighed for at finde dine produkter på Google.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Kristoffer om, hvad vi kan gøre for dig

Kristoffer Lybecker

Direktør

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig