Professionelle web banner

Det handler om at fortælle din historie. Uanset hvor god, dårlig, uinspirerende eller fantastisk den er. Vi har en bannerløsning til dig ligegyldigt, hvilken baggrund I kommer med. Med vores online bannerpakke kan vi med garanti booste jeres salgskanaler.

hero

Bannerdesign – Er det noget for mig?

Bannerannoncer kan spille en afgørende rolle i dit online annoncemix, hvis den bruges på den rigtige måde. Vi er eksperter i at opnå det fulde potentiale for dine kampagner.
Ud fra jeres behov vil du sammen med vores bannerdesignere, finde ud af, hvilke slags bannere I har behov for. Skal den animeres? Skal den være klikbar eller skal den noget helt 3. eller 7.? Det er kun jeres fantasi der sætter grænserne. Udover dette, skal det grafiske udtryk gerne være en forlængelse af den røde tråd I allerede har på jeres aktuelle markedsføring.

Banner til Sociale medier

Vi er sikre på, at I har jeres budskab på plads. Det er sikkert lige i skabet. Men hvad ville din mors kærlighedserklæring på Facebook være uden et stort hjerte og en minion?
Det grafiske udtryk kommer nemlig altid lige fra hjertet og understøtter din pointe. Det er også det samme når det kommer til salg igennem sociale medier. Det er guld værd at have grafiske banner på de sociale medier, da der er et kæmpe potentiale af kunder, der flytter deres søgen fra de traditionelle medier til de sociale. Derfor er det vigtigt at være til stede på de sociale medier – og hvilken bedre måde end med det fedeste bannerdesign?

Rich Media Banner (Animerede Banner)

Animationsbannere er en oplagt mulighed for at få blikfang, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Sælger du noget så sexet som støvsugere? Frygt ej, forestil dig en støvsuger, der rider på ryggen af en enhjørning, mens den støvsuger skyerne væk for at bane dens vej. Måske med et lille “spar 15%” på siden. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Så lad os sammen finde den bedste måde at fortælle din historie igennem Rich Media Banner annoncering.

Display banner

Føler du, at det til tider kan blive for flashy og måske lidt for meget? Er du typen, der længes de gode gamle dage, hvor bannerdesign bare viste dig det du ønskede, men uden alt for meget bevægelse, knapper, glimmer, enhjørninger og alt muligt andet flimmer-flammer – så frygt ikke. Vi forstår også dig. Vi udarbejder også gerne banner, der viser dine ydelser og produkter fra sin bedste side. Uden alt for meget magi.
Vores Display bannere er brancheførende i kreative muligheder, teknisk kompatibilitet og avanceret dataopsamling.

Du kan se et udvalg af banner vi har udarbejdet på nedenstående link

 

Se banner her