Digital strategi

En klar og konsistent digital marketing strategi er nødvendig for at overleve i morgendagens digitale landskab.

hero

Hvorfor have fokus på digitale strategier?

Digitale strategier bør være et af de højest rangerede fokusområder i virksomhedens samlede strategi.

Med udgangspunkt i data og fremtidens teknologi kan vi, guide og hjælpe dig med at, udarbejde digitale strategier der passer præcist til dig og dine målsætninger. Vi koncentrerer os udelukkende om digital markedsføring og data teknologi, hvilket giver os værktøjer og kompetencer til at kunne operere mere frit og i praksis garantere et ærligt svar på situationen. Vi agerer som din rådgiver, hvor vi i samarbejde udarbejder den rigtige digitale strategi for dig. En digital marketing strategi kan inkorporeres i en allerede eksisterende strategi, operere alene eller fungere som bindeled mellem eksisterende aktiviteter.

Hvorfor er det vigtigt for mig?

Det samme foregår på savannen, når hanløven skal finde nye måder at score prinsessen på. Det kan virke meget uoverskueligt, eller måske endda unødvendigt at give sig i kast med den digitale fremtid, hvis en eksisterende strategi fungerer nogenlunde. Men hvorfor ikke være sikker og garantere en sikker scoring hver gang prinsessen går forbi?

Derfor er det muligt at udarbejde en knivskarp digital strategi, der sætter fokus og tilpasser sig til fremtidens udvikling. I kombination med din eksisterende marketing indsats og digitale tilstedeværelse, kan din virksomhed skabe vækst og styrke den digitale fremtræden, ved hjælp fra vores viden om data og digitale værktøjer.

Typiske behov og ønsker vi møder, der kan opfyldes ved en korrekt digital marketing strategi:


  • Vi ønsker at øge vores indtjening
  • Vi ønsker at blive set af vores kunder
  • Vi ønsker at sælge mere
  • Vi ønsker at kende vores kunder bedre
  • Vi ønsker at styrke vores brand
  • Vi ønsker forøget kundeloyalitet
  • Vi ønsker at skabe leads
  • Vi ønsker at udvide til nye markeder og kundegrupper
  • Vi ønsker hjælp til at tilpasse os til nye kunder
Vi kan score prinsessen sammen

Vi starter med at identificere jeres målsætninger og hvor i ser jer selv. Dette kan typisk gøres igennem målbare KPI’er. Derefter analyserer vi jeres tilgængelige data heriblandt produkter, services og kundegrupper. Vi kan analysere jeres kunders præcise adfærd og identificere deres ønsker. Vi bruger datadrevne analyseværktøjer og kunstig intelligens til at behandle data, identificere muligheder og kortlægge strategier til dig.

Derefter gør vi brug af datadrevne teknologier til at eksekvere den digitale indsats. Dette vedrører analyse og måling af aktiviteterne, der afslører hvilke strategier der skaber de bedste resultater, samt hvilke indsatser der giver de bedste effekter.


Den optimale kundeoplevelse

Til at matche den mest optimale kundeoplevelse på din hjemmeside, med en knivskarp digital strategi, benytter vi vores OPLEVELSES teknik. Denne teknik består af to oplevelses-veje, den ene fra kundens perspektiv og den anden fra dit perspektiv, der kortlægger potentielle indsatser og muligheder. Dernæst klarlægges de aktiviteter, der skal igangsættes og hvilke intelligente værktøjer, der skal bruges til den mest optimale kundeoplevelse. På den måde bliver den mest optimale kundeoplevelse designet til netop dig og dine kunder.