Digital strategi

En klar og konsistent digital marketing strategi er nødvendig for at overleve i morgendagens digitale landskab.

hero

Hvorfor have fokus på digitale strategier?

Digitale strategier bør være et af de højest rangerede fokusområder i virksomhedens samlede strategi.

I dag har vi et ocean af tekniske og innovative løsninger til rådighed, hvilket også kan ses i kundernes øgede forventninger til, hvordan vi skaber kontakt og i det hele taget kommunikerer med dem. Deruodver er spørgsmålet også om, hvordan vi får vores kunder til, at føles sig som din nummer ét og første prioritering.

Vi spotter interessante muligheder for dig!

Med udgangspunkt i data og fremtidens teknologi kan vi, guide og hjælpe dig med at, udarbejde digitale strategier der passer præcist til dig og dine målsætninger. Vi koncentrerer os udelukkende om digital markedsføring og data teknologi, hvilket giver os værktøjer og kompetencer til at kunne operere mere frit og i praksis garantere et ærligt svar på situationen. Vi agerer som din rådgiver, hvor vi i samarbejde udarbejder den rigtige digitale strategi for dig. En digital marketing strategi kan inkorporeres i en allerede eksisterende strategi, operere alene eller fungere som bindeled mellem eksisterende aktiviteter.

Behov og ønsker man kan opfylde ved en korrekt digital strategi

Hvorfor er det vigtigt for mig?

Det samme foregår på savannen, når hanløven skal finde nye måder at score prinsessen på. Det kan virke meget uoverskueligt, eller måske endda unødvendigt at give sig i kast med den digitale fremtid, hvis en eksisterende strategi fungerer nogenlunde. Men hvorfor ikke være sikker og garantere en sikker scoring hver gang prinsessen går forbi?

Derfor er det muligt at udarbejde en knivskarp digital strategi, der sætter fokus og tilpasser sig til fremtidens udvikling. I kombination med din eksisterende marketing indsats og digitale tilstedeværelse, kan din virksomhed skabe vækst og styrke den digitale fremtræden, ved hjælp fra vores viden om data og digitale værktøjer.

Vi kan score prinsessen sammen

I startfasen identificeres jeres mål og hvor i ser jer selv i fremtiden. Dette kan typisk udføres igennem KPI’er. Derefter analyserer vi jeres data herunder produkter, services og kundegrupper. Vi kan analysere jeres kunders præcise adfærd og identificere deres ønsker og behov, som er relevante for netop dig. Vi bruger datadrevne analyseværktøjer og kunstig intelligens til at bearbejde data, identificere muligheder og kortlægge digitale strategier til dig.

Derefter gør vi brug af datadrevne teknologier til at eksekvere den digitale indsats. Dette vedrører analyse og måling af aktiviteterne, der afslører hvilke strategier der skaber de bedste resultater, samt hvilke indsatser der giver de bedste effekter.

Du er afgørende for din fremtid

Du kan næsten med garanti være sikker på, at hvis du ikke har en korrekt digital strategi, og at din digitale tilstedeværelse er som en lang rutsjebanetur, så serverer du dagligt leads og indtjening på et sølvfad til dine konkurrenter.

Vi ved med sikkerhed, at i de fleste tilfælde bruger dine kunder de digitale medier til at undersøge og teste dig, i deres beslutning om at vælge dig eller dine konkurrenter. Hvis du derfor ikke består testen, om at være relevant tilstede, præcist der hvor det er allermest afgørende, så går konverteringen med stor sandsynlighed til dine konkurrenter. Derfor bliver det hurtigt dyrt – uden en digital strategi.

Den optimale kundeoplevelse

Til at matche den mest optimale kundeoplevelse på din hjemmeside, med en knivskarp digital strategi, benytter vi vores OPLEVELSES teknik. Denne teknik består af to oplevelses-metoder, den ene fra kundens perspektiv og den anden fra dit perspektiv, som kortlægger potentielle indsatser og muligheder for dig.

Lionlab klarlægger derefter de mulige indsatser, som skal igangsættes og hvilke værktøjer, der skal bruges til den mest optimale kundeoplevelse. På den måde bliver den mest optimale kundeoplevelse designet til netop dig og dine kunder.

Få styr på din digitale strategi

Din digitale strategi er helt essentiel for dig og vil sikre at du får mest muligt ud af dine kanaler. Lionlab udarbejder digitale strategier, som igennem analyse og data afdækker, hvor præcist du skal slå til og være tilstede. Derudover identificere Lionlab, hvor du skal kommunikere og, hvordan det præcist skal kommunikeres til dine kunder, for netop at bestå testen og fremkomme relevante overfor dine potentielle kunder.

Vi vil løbende udvikle relevante løsninger til dig, som giver dig ben at gå på, når man snakker relationsmarkedsføring og kundeloyalitet. For os er selve kundeoplevelsen en vigtig grundsten for hele samarbejdet.