Få din egen personlige Google partner

Google Ads er et annonceringssystem, der fungerer ligesom en auktion på Google. Du bestemmer selv, hvor meget du vil bruge, og hvor du vil have dine annoncer vist henne. På den måde kan du sikre din synlighed lige dér, hvor dine kunder befinder sig online.

hero

Hvorfor annoncere på Google?

Som nævnt ovenstående, er annoncering en af de bedste måder at booste sin virksomhed på. Med Googleannoncer får du relevant trafik og mulighed for at øge din kundebase samt din synlighed på nettet. Google Ads er et annonceringssystem, der hjælper din virksomhed med at nå bedst muligt ud til jeres kunder. Google Ads er et frit værktøj, hvor valget er dit. Du vælger selv, hvor du vil have dine annoncer vist henne, og hvor mange penge du vil bruge på det. Annoncerne kan henvendes til alt fra personer i en kort radius fra jeres virksomhed til globale annoncer.
Google Ads giver dig muligheden for at teste effektiviteten af jeres annoncer, og finde ud af lige præcis, hvilke søgeord jeres kunder søger på, og derfra kan du justere dine annoncer ud fra det data, Google Ads tilbyder. Vigtigst af alt bliver din virksomhed synlig lige netop dér, hvor dine kunder befinder sig online. Annoncering på Google giver din hjemmeside en genkendelighed hos din målgruppe, hvilket øger hjemmesidens troværdighed – og i sidste ende salget. Er du klar til at kaste dig ud i en helt ny fremtid for din virksomhed, så kontakt os vha. kontaktformularen allerede i dag.

Lad os jagte kunderne for dig

Vi er altid på jagt efter velkonverterende søgeord, tilfredsstillende online strategier og måder at sikre vores kundernes omsætning og online tilstedeværelse. Med Lionlab som online samarbejdspartner er du sikret den samme konsulent under hele forløbet. Vi lever af gode resultater frem for lange bindingsaftaler, og netop derfor er du altid sikret den bedste service og det bedst tænkelige produkt hos os.
I en verden, hvor webkonkurrencen er enorm, er det vigtigste at sætte sit stærkeste hold på banen, og ikke sidde med sine bedste kort på hånden. Med vores ekspertise i online markedsføring gennem bl.a. Google Ads og jeres ekspertise i jeres virksomheds værdier, ønsker og udvikling kan vi sammen sparke bolden i mål.

Den Datadrevede tilgang til Online Markedsføring

Vi er datadrevende jyder, der kalder en skovl for en skovl. Hos os skal du ikke være bange for det, der står med småt. Vi pakker ikke tal og priser ind i smarte vendinger og forvirrende formuleringer. Vi står for gennemsigtighed og en tæt kundekontakt.
De rigtige beslutninger baseres på reelle analytiske indsigter. Derfor lader vi dataen fortælle, hvor vi skal lægge fokus i jeres forretningsudvikling. Vi prioriterer altid at holde jer velinformerede og underrettede om jeres Ads kampagner. Vi sætter en store ære i at levere et grundigt forarbejde i din virksomheds online markedsføring, for at sikre, at I får den størst mulige fortjeneste ud af vores samarbejde. Derfor tager vi også altid udgangspunkt i en efterspørgselsanalyse, hvor I selv er herre over jeres omkostninger og ønsker for vores samarbejde.

Søgeordsannoncer

Søgeordsannoncer eller betalte annoncer er synlige for dine potentielle købere uanset om de er i researchfasen eller i købsprocessen. Søgenetværket kan sammenlignes med en god gammeldags auktion. Hvis din nærmeste konkurrent er villig til at betale 0,5 kr. for det ønskede søgeord, skal du gerne overbyde for at komme over konkurrenten. Der er dog også andre – lidt mere komplekse – faktorer med i spil. Google belønner gode, velskrevne og relevante annoncer. Derfor er det gode håndværk essentielt. Vi sætter en stor ære i at gøre vores bedste, og vi benytter derfor altid de mest effektive og nyeste metoder på markedet. Vi forstår at skrive tekster, der får din virksomhed til tops på Google vha. de rette søgeord og SEO-værktøjer.

Displayannoncer

En displayannonce er enten en annonce i tekstformat, et banner, en annonce i en app eller en tilpasset annonce i Gmail. Det er alle sammen annoncer, der bliver vist i Googles egne netværk -Google Displaynetværket. Googles displaynetværk dækker omkring 80% af det store web. Derfor er I sikret en masse eksponeringer af jeres budskab. Displayannoncer virker rigtig godt, hvis I ønsker at øge jeres kendskabsgrad og kundebase, minde jeres tidligere besøgende om jeres fortsatte eksistens eller blot komme ud over stepperne med en grafisk kampagne.

Google Shopping

Google Shopping er som et gitter af annoncer med produktvisninger, der indeholder billeder og pris. Annoncerne vises ofte i højre side eller i toppen af søgeresultaterne. Dette betyder, at annoncerne synligheden er rigtig stor. Denne type annoncering er uafhængig af de andre Google Ads annoncer. Det vil sige, at din virksomhed sagtens kan vise en shopping annonce samtidig med en almindelig annonce ved samme søgning.

Remarketing

Remarketing er en måde at nå ud til de besøgende, der har besøgt din side før. Det er nemlig utrolig vigtigt at fastholde potentielle kunder. Dine annoncer vil blive vist på sider, der minder om din og på sider, der benytter søgeord, der relaterer til dine. Remarketing er cookiebaserede annoncer, så Google kan følge dine kunder på deres videre færd online, og vise relaterede budskaber til dem, der stemmer overens med din virksomheds. På denne måde bliver dine potentielle kunder mindet om din virksomhed, mens de surfer rundt på nettet, hvilket øger sandsynligheden gevaldigt for, at de vender tilbage – denne gang for at gøre købet færdigt.

Hold dig opdateret med dit personlige Lionlab Dashboard

Som kunde hos Lionlab får du adgang til dit eget personlige Lionlab Dashboard. Lionlab Dashboard er en samlet platform, hvor du kan få overblik over alle aspekter af vores samarbejde. På den måde er du garanteret gennemsigtighed, og har altid adgang til at følge hele processen udvikling og resultater. Vi tror på 100% gennemsigtighed, og netop derfor har vi udviklet denne platform, der er let tilgængelig for alle i jeres organisation.

Hvorfor så ikke bare bruge SEO?

Google Ads er forskellig fra SEO ved at være betalt annoncering, som bliver genereret ud fra et auktionsprincip. Ved brug af Google Ads betaler din virksomhed for kliks og trafik, der går gennem din hjemmeside, da det sender besøgende gennem din hjemmeside.
SEO er yderst brugbart, da det er organisk. Men det ene erstatter ikke det andet, i stedet supplerer de to discipliner hinanden.

Faktisk bliver hele 89% af den betalte trafik fra Google Ads, ikke erstattet af organisk trafik, når annonceringen bliver sat på pause. Desuden forekommer de tre øverste annoncer i Googles SERP at være af kommerciel karakter, såsom produktsøgninger, for omkring 40% af de samlede antal kliks.

Ønsker du også at blive set af de flotte gazeller på savannen? Så kontakt os og vi garanterer dig den helt rigtige strategi og løsning.

Google Ads med kunstig intelligens

Google administrerer og indebærer enorme mængder af data omkring dine kunder, deres adfærdsmønstre og din hjemmeside performance m.m. Google Ads har nu sat ekstra spurt på dataen ved brug af teknologier som kunstig intelligens. Google Ads tilbyder mange forskellige muligheder, hvortil det bliver afgørende for dig at vælge de korrekte annonceringsformer.

Vi anvender kunstig intelligens for at spare tid og skabe en langt mere effektiv markedsføring. Teknologi og kunstig intelligens skaber datasæt, som vi kan forudse og kortlægge til en garanteret kvalificeret marketing indsats. Vi finder de bedst mulige annonceringsformer, til netop dig, så vi sammen skaber de bedste resultater for din forretning.

Vi er officielle Google Partners – Den er god nok.