Den nye hjemmeside du altid har drømt om

Digitale produkter er mere end bare funktionelle løsninger til praktiske problemer. De har brug for research, analyse og kreativitet.

Vi udvikler toptunet hjemmesider der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for dine kunder, så du kan konvertere flest mulige besøgende til kunder.

Når det bare skal virke

Forestil dig, at du er ved dit årlige besøg hos din lokale mekaniker. Du er ligeglad om det er din wunderbaum eller din aircondition, der er skyld i, at din bil har flade dæk – du skal bare have det fikset. Ligeledes er du hos Lionlab sikret, at vi ikke benytter os af nogen former for tunge page-builders eller utroværdige plugins. Vi oplever nemlig tit, at flotte hjemmesider sagtens kan være langsomme eller bygget ovenpå tunge systemer. På den måde er det ligesom at have en Ferrari med en motor fra en knallert. Uanset hvor flot den er, så bliver det aldrig rigtig godt.
Vores sites er altid bygget fra bunden, så du er sikret den bedst tænkelige hjemmeside.

Hvorfor Lionlab?

I herrens år 2018 er det svært at komme udenom behovet for en toptunet hjemmeside. Men hvordan skal den dog se ud? Hvilket system skal den bygges i og hvad er mine behov? En hjemmeside er meget mere end blot HTML og farvekoder. Din hjemmeside er din online identitet, din salgskanal, dit håndtryk og dit svar til livets helt store spørgsmål. Netop derfor har din hjemmeside brug for research, analyse og kreativitet. Hos Lionlab udvikler vi digitale produkter, der konverterer og sikrer den bedst mulige brugeroplevelse, men også gør din hjemmeside til det online hjem, du altid har manglet.

Unikt Design der afspejler din virksomhed

Kineserne bukker når de både giver og modtager visitkort, udover dette benytter de begge hænder og viser stor ydmyghed, specielt også ved det første møde. Forestil dig, at dit visitkort er grumset, grimt og ikke responsivt. Du risikerer, at potentielle kunder vender dig ryggen, og finder en anden virksomhed, der måske tilbyder noget dårligere, men med et bedre visitkort. Hvis din virksomhed ikke viser sig fra sin bedste side ved første indtryk, risikerer du at ryge direkte i skraldespanden. Kineserne har nemlig forstået det. Førstehåndsindtryk er så vigtige, og netop derfor er det værd at investere i et unikt design til at fremstille jeres virksomhed. Uanset, om det så er et 85x55mm hærdet papir eller din hjemmeside.  Så er dit grafiske udtryk altafgørende.
Nok billedsprog for nu. Vi er rigtig dygtige til at lave og optimere grafiske udtryk – så du aldrig nogensinde ender i en kinesisk skraldespand.

Klar til morgendagens udfordringer

En hjemmeside skal være hurtig, men samtidig indholdsrig. Identificerbar, men nutidig. Det er vigtig at være opdateret på det nyeste indenfor On-page SEO, Quality Score fra PPC kanaler, loadinghastighed og sikkerhed. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind, når man skal erhverve sig en ny hjemmeside. Derfor er en hjemmeside hos os ikke blot “endnu en” i rækken, men en mulighed for at gøre verden til et bedre sted, én side af gangen. Hos Lionlab har vi mange års erfaring i udvikling af hjemmesider og vi er konstant i udvikling og opdateret på de fedeste nye teknologier og strategier. På den måde er vi altid klar til at hjælpe vores kunder i mål.

Lionlab – Din online samarbejdspartner

Hos Lionlab er vi altid klar på en ny udfordring og et nyt eventyr med vores kunder. Vi er ikke bange for at kaste os ud i noget nyt og prøve grænserne af. Vi elsker at finde på nye metoder og udvikle skudsikre strategier, der sikrer vores kunder kurs mod stjernerne.
Vi er her for at gøre jeres online markedsføring lettere og mere overskuelig. Vi prioriterer tæt kundekontakt højere end noget andet, og netop derfor er vi en trofast samarbejdspartner. Vi stopper ikke før arbejdet er gjort færdigt og kunden er tilfreds. I en verden, hvor webkonkurrencen er enorm, er det vigtigt at have en partner man kan stole på. Vores virksomheds kerneværdier bygger på tillid, kundekontakt og resultater, der taler for sig selv.