Den nye hjemmeside du altid har drømt om

Digitale produkter er mere end bare funktionelle løsninger til praktiske problemer. De har brug for research, analyse og kreativitet.

Vi udvikler toptunet hjemmesider, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for dine kunder, så du kan konvertere flest mulige besøgende til kunder.

hero

Når det bare skal virke

Forestil dig, at du er ved dit årlige besøg hos din lokale mekaniker. Du er ligeglad om det er din wunderbaum eller din aircondition, der er skyld i, at din bil har flade dæk – du skal bare have det fikset. Ligeledes er du hos Lionlab sikret, at vi ikke benytter os af nogen former for tunge page-builders eller utroværdige plugins. Vi oplever nemlig tit, at flotte hjemmesider sagtens kan være langsomme eller bygget ovenpå tunge systemer. På den måde er det ligesom at have en Ferrari med en motor fra en knallert. Uanset hvor flot den er, så bliver det aldrig rigtig godt.
Vores sites er altid bygget fra bunden, så du er sikret den bedst tænkelige hjemmeside.

Hvorfor Lionlab?

I herrens år 2020 er det svært at komme udenom behovet for en toptunet hjemmeside. Men hvordan skal den dog se ud? Hvilket system skal den bygges i og hvad er mine behov? En hjemmeside er meget mere end blot HTML og farvekoder. Din hjemmeside er din online identitet, din salgskanal, dit håndtryk og dit svar til livets helt store spørgsmål. Netop derfor har din hjemmeside brug for research, analyse og kreativitet. Hos Lionlab udvikler vi digitale produkter, der konverterer og sikrer den bedst mulige brugeroplevelse, men også gør din hjemmeside til det online hjem, du altid har manglet.

Design der afspejler din virksomhed

Kineserne bukker når de både giver og modtager visitkort, udover dette benytter de begge hænder og viser stor ydmyghed, specielt også ved det første møde. Forestil dig, at dit visitkort er grumset, grimt og ikke responsivt. Du risikerer, at potentielle kunder vender dig ryggen, og finder en anden virksomhed, der måske tilbyder noget dårligere, men med et bedre visitkort. Hvis din virksomhed ikke viser sig fra sin bedste side ved første indtryk, risikerer du at ryge direkte i skraldespanden. Kineserne har nemlig forstået det. Førstehåndsindtryk er så vigtige, og netop derfor er det værd at investere i et unikt design til at fremstille jeres virksomhed. Uanset, om det så er et 85x55mm hærdet papir eller din hjemmeside.  Så er dit grafiske udtryk altafgørende.
Nok billedsprog for nu. Vi er rigtig dygtige til at lave og optimere grafiske udtryk – så du aldrig nogensinde ender i en kinesisk skraldespand.

Klar til morgendagens udfordringer

En hjemmeside skal være hurtig, men samtidig indholdsrig. Identificerbar, men nutidig. Det er vigtig at være opdateret på det nyeste indenfor On-page SEO, Quality Score fra PPC kanaler, loadinghastighed og sikkerhed. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind, når man skal erhverve sig en ny hjemmeside. Derfor er en hjemmeside hos os ikke blot “endnu en” i rækken, men en mulighed for at gøre verden til et bedre sted, én side ad gangen. Hos Lionlab har vi mange års erfaring i udvikling af hjemmesider og vi er konstant i udvikling og opdateret på de fedeste nye teknologier og strategier. På den måde er vi altid klar til at hjælpe vores kunder i mål.

Lionlab – Din online samarbejdspartner

Hos Lionlab er vi altid klar på en ny udfordring og et nyt eventyr med vores kunder. Vi er ikke bange for at kaste os ud i noget nyt og prøve grænserne af. Vi elsker at finde på nye metoder og udvikle skudsikre strategier, der sikrer vores kunder kurs mod stjernerne.
Vi er her for at gøre jeres online markedsføring lettere og mere overskuelig. Vi prioriterer tæt kundekontakt højere end noget andet, og netop derfor er vi en trofast samarbejdspartner. Vi stopper ikke før arbejdet er gjort færdigt og kunden er tilfreds. I en verden, hvor webkonkurrencen er enorm, er det vigtigt at have en partner man kan stole på. Vores virksomheds kerneværdier bygger på tillid, kundekontakt og resultater, der taler for sig selv.

Unikt design af din identitet

Som hånd i handske eller fod i laksko, skal din hjemmeside passe perfekt til dig og dine ønsker.
Din identitet er unik og derfor skal din hjemmeside afspejle dig, som præcist du ønsker det. Hos Lionlab kan vi skræddersy et design af en hjemmeside, der afspejler dig som virksomhed. Vores team er specialiseret med års erfaring indenfor trends, grafik og design. Vi kan afspejle dine forventninger og ønsker i et design, der bringer kunden hen til dig.

Alt kan lade sig gøre og vi har masser af ideer med på vejen. Vi sørger for dig og at din identitet afspejler præcist dig!

Dine behov kommer først!

Hos Lionlab er det vigtigt at dine behov og ønsker kommer i første række! Derfor afsætter vi den nødvendige tid til at bringe klarhed over dine forventninger til både design og funktionalitet.

Det er yderst vigtigt for os at vide dine præcise mål og ønsker for en hjemmeside – for at opnå de allerbedste resultater.

Det er altid essentielt at få afklaret formålet med hjemmesiden – hvad enten den primært skal fungere for kundehenvendelser eller snarere som platform for visning af dine lækre produkter?

Optimering og drift

Din hjemmeside skal være designet, så alle dine besøgende udfører de handlinger, som du forventer og ønsker.
Dine potentielle kunder skal rette henvendelser til netop dig, hvad enten det handler om køb af produkter eller henvendelser omkring workshops.

Vi hos Lionlab sørger for, at designe din nye hjemmeside, så hver kunde får den bedst mulige oplevelse, der både skaber værdi for dig og dine besøgende.

Responsivitet og brugeroplevelse

I dag er det brølende vigtigt, at din hjemmeside fremstår ensartet og optimeret til både mobiltelefoner og tablets. Det er nemlig altafgørende om din nye hjemmeside er responsiv og funktionsdygtig. Din kunde kan nemlig hurtigt miste interessen, hvis der skal gøres ekstra store indsatser for at navigere rundt for information. En responsiv hjemmeside betyder, at hjemmesiden tilpasser sig enhedens skærm størrelse, hvad enten kunden bruger mobiltelefon, tablet eller computer.

Vi hos Lionlab sørger for at alle besøgende, på din hjemmeside, vil få vist dit indhold i knivskarpe størrelser og formater. Dette giver dine kunder, den absolut bedste brugeroplevelse, hvor Google samtidigt belønner responsive hjemmesider ved at vise dem højere oppe i søgeresultaterne.


Track dine kunder

Det er yderst vigtigt at kunne spore dine brugere på din hjemmeside, hvad de foretager sig, når de besøger og forbruger dit websted. Du skal kunne spore og måle dine besøg, samt undersøge de handlinger dine besøgende foretager, så du kan tilpasse hjemmesiden til dine brugere. Ved at tracke dine brugere kan du holde dig opdateret på deres præferencer og adfærd, du kan ændre din strategi, så den er præcist tilpasset til dine kunder.

Vi hos Lionlab kan opsætte en præcis sporing af dine brugere, så du hele tiden kan følge med i, hvad dine besøgende foretager sig på din hjemmeside.

Hastighed

Hastigheden på din hjemmeside er vigtig, da det har stor betydning for dine brugeres oplevelse. Derudover har det også stor indflydelse på, hvordan din hjemmeside placeres i forhold til søgemaskinerne.
I udviklingen af din hjemmeside, har vi fokus på den mest optimale hastighed, både i forhold til brugeroplevelse og den visuelle optræden. Vi er også opmærksomme på optimering af databaser, både front og back-end, så de hele tiden er tilpasset og optimeret.

Vi garanterer dig en hjemmeside, der er tilpasset både dine brugere og søgemaskinernes hastighedskrav.