Partnere

Vi er ikke bare et bureau

Vi er en samling af dedikerede mennesker

Endnu et digitalt bureau

Jo, vi er endnu et digitalt bureau. Endnu en i mængden, der lover datadrevne resultater, og hvad man ellers forventer at få ved et godt digitalt bureau.

Det, der adskiller os fra de andre digitale bureauer, er de mennesker, der udgør Lionlab. Vi har mange års erfaring med bureaubranchen. Både som dele af et digital bureau, og som dele af store virksomheder, der har haft kontakten med et digitalt bureau. Vi har derfor gennem tiden snakket med mange kunder, som på overfladen har svært ved at se forskel på de blå skjorter og flotte marketing-buzzwords. Det er også derfor, vi ved, hvorfor vi er noget helt specielt. Det har vores kunder nemlig fortalt os. Vi er endnu et digitalt bureau – men vi er mennesker først.

Vi laver digital marketing i verdensklasse ved hjælp af disse platforme.

Vores tilgang til digital marketing er holistisk, og de mest succesfulde digitale strategier står sjældent på kun ét ben. Den slags akrobatik lader vi gøglerne om.


Den digitale kunderejse har mange touchpoints gennem både sociale medier og søgemaskiner før de nogensinde rammer hjemmesiden. Heldigvis mestrer vi mange digitale discipliner, og kan hjælpe dig med din synlighed og konvertering på de steder, hvor dine kunder er.

Google Ads

Google Ads er betalte annoncer, der kommer på søgeresultatsiden på søgemaskinerne. Det er en oplagt måde at blive set af potentielle kunder på.

SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er alfa og omega for din hjemmesides synlighed.


Hvis du ikke har optimeret med SEO endnu, og dermed ikke bliver set af dine potentielle kunder, så får du svært ved at få besøgende eller konverteringer gennem dit site.

HTML5 Banners

Hos os kan du få professionelle web bannere. Det handler om at fortælle din historie. Uanset hvor god, dårlig, uinspirerende eller fantastisk den i virkeligheden er. Vi har en bannerløsning til dig ligegyldigt, hvilken baggrund I kommer med.

SoMe

Sociale medier annoncering fungerer, fordi det rammer kunderne på platforme, som de allerede befinder sig på. Et sted de kommer for at finde inspiration og kommunikere med deres venner. Og de fleste af os bruger flere timer om dagen på de sociale medier. Derfor kan du med succesfuld sociale medier annoncering få din virksomhed til helt nye højder. Det handler blot om at kommunikere det rette budskab til den rette målgruppe.

E-mail marketing

E-mail marketing kan bruges til at skabe loyalitet mellem dig og dine kunder. Derudover er det et stærkt værktøj til at holde dine kunder opdaterede omkring nye produkter eller kampagner. De fleste kunder vil gerne være opdaterede omkring dig og din virksomhed, og her er e-mail marketing en af de bedste veje.

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

VVS-Eksperten

Eksponentiel stigning i e-commerce omsætning efter justering af flere parametre

Vi befinder os Google Ads mæssigt på et meget konkurrencepræget marked, hvor en konvertering koster flere hundrede kroner. Efter et samarbejde på mere end 3 måneder har de mere end halveret konverteringsprisen, vores eksponeringer og ikke mindst er vores klikrate eksploderet.

Jysk Vindueskompagni

Jydsk Vindueskompani

Vi skabte hurtigt rigtig gode resultater gennem facebook annonceringen.

Rais

Vi skabte en stærk og konsistent indeksering på Google

Vi er et Datadrevet Digitalt Marketing Bureau

Lionlab kan som det første og eneste bureau i verden prale af være et datadrevet digitalt marketing bureau. Og før du læser videre, må du love mig ikke at læse, hvad andre digitale marketing bureauer skriver på deres hjemmeside..

Sjov til side, så mener alle digitale marketing bureauer formentligt og forhåbentligt, at de er datadrevne. Det er trods alt data, der er brændstoffet i maskinerne hos Google og sociale medier.

Men hvad betyder det så, at man er datadrevet eller drevet af AI og automation, eller hvad månedens buzzword nu er? For Lionlab betyder data to ting: Vi kan tage nogle velfunderede beslutninger, og vi kan få Google og sociale medier til at hjælpe os med at bruge data til at komme ud til de rigtige personer. Har du ikke allerede opsat stærke værktøjer som for eksempel Google Tag Manager eller Facebook Pixel, hjælper vi dig som noget af det første med at sætte det op. Data gør os klogere på, hvem dine kunder er, deres kunderejse og hvordan de ser dig og din hjemmeside. Et digital marketing bureau uden et solidt datagrundlag er både dyrt og upræcist. Som at gå på jagt med et haglgevær ladt med guldmønter. Data gør dig mere præcis i både at ramme dine kunder, men også med hvilket budskab.

Lystfisk.dk

Google Ads konverteringsværdi

105%

Bizzy

Placering i søgeresultat

Top 3

VVS-Eksperten

ROAS

32,75

RAIS

Synlighed i søgeresultat

203%

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig