SEO

Bliv set i mængden

Hvad opnår min virksomhed ved at bruge SEO?

Søgemaskineoptimering (SEO) er alfa og omega for din hjemmesides synlighed. SEO hjælper dig til en højere placering på Google, hvilket signalerer troværdighed, relevans og aktualitet. Hvis du ikke har søgemaskineoptimeret endnu, er det bare med at komme i gang! Du risikerer nemlig, at du ikke bliver set af dine potentielle kunder. Dermed får du svært ved udnytte din hjemmesides fulde potentiale og få kvalitetstrafik, der konverteres til salg.

Hvorfor SEO?

Hvis du tænker: Hvad opnår min virksomhed ved at bruge SEO?

Så får du svaret her.

SEO står for Search Engine Optimization – det bliver oversat til dansk til søgemaskineoptimering. Når man arbejder med søgemaskineoptimering, betyder det, at man prøver at forbedre virksomhedens ranking på Google. Søgemaskineoptimering er et værktøj, der hjælper dig med at forbedre både din onpage og offpage SEO. En af hovedårsagerne til, at din virksomhed bør investere i søgemaskineoptimering, er, at jo højere placering din hjemmeside får på Google, jo flere besøgende får din hjemmeside. Flere besøgende på din hjemmeside betyder flere kunder, der i sidste ende betyder øget omsætning for din virksomhed.

Med en velovervejet og gennemtænkt SEO-strategi opnår din virksomhed ikke blot mere trafik til jeres hjemmeside. Den opnår også kvalitetstrafik. Søgemaskineoptimering kan nemlig rettes mod lige præcis din virksomheds målgruppe. Med SEO-kampagner kan du målrettet udvælge, hvilke forbrugstyper og markeder, du ønsker at blive mere synlige for.

At arbejde med søgemaskineoptimering er en proces, hvor vi hele tiden følger søgemaskinernes algoritme og brugernes mest brugte søgeord. Søgemaskinerne ændrer og forbedrer hele tiden deres algoritme, og derfor arbejder vi konstant med, at din hjemmeside er med på de nyeste tendenser og opdateringer. Dette gør vi igennem både onpage og offpage SEO. Onpage SEO er optimering af jeres hjemmeside, hvorimod offpage SEO er en ekstern optimering af jeres hjemmesides placering – heriblandt linkbuilding. I kan læse endnu mere om onpage, offpage og linkbuilding længere nede på denne side.

Søgemaskineoptimering er en af tidens absolut vigtigste værktøjer, hvis man skal have en chance for at kunne konkurrere med sine konkurrenter på internettet. Hos Lionlab har vi stærke kræfter i søgemaskineoptimering, og vi kan med garanti også hjælpe din virksomhed med både at komme op i søgeresultaterne, og optimere de besøg I får på siden.

Tag et kig på vores tidligere resultater under cases her på hjemmeside.

Vi får dig til tops i søgeresultaterne

Vi er mange, som bruger Google, når vi søger (over 92%). Vi søger ikke efter information – vi “googler”. Og vi forventer naturligvis, at Google viser os det mest relevante indhold i toppen. Det er nok heller ikke overraskende, at vi typisk vælger de øverste links i søgeresultatet – over halvdelen af alle klik går til de første tre placeringer. Google er heldigvis baseret på en utrolig kompliceret algoritme, der udvælger, hvilke hjemmesider, den sender til tops, så de mest relevante resultater kommer frem. Ofte stoler vi måske mere på Google end Gyldendals Røde Ordbøger og leksika. Netop derfor er det vigtigt at komme til tops på Google. Synlighed i toppen er lig med troværdighed.

Ligger du ikke i toppen på et søgeord, du selv finder relevant, betyder det kort og godt, at Google finder dine konkurrenter mere relevante. Det kan sagtens ske, at du sælger et bedre produkt eller ydelse, men det tager Google ikke hensyn til. Her handler det om en god SEO-strategi. Med søgemaskineoptimering hjælper du Google på vej med at indse, at netop dine ydelser faktisk bør ligge i toppen.

En effektiv søgemaskineoptimering er en proces, hvor vi hele tiden tester, indsamler data og evaluerer de implementeringer, vi laver. Algoritmen og tendenser kan nemlig hele tiden skifte, og derfor er SEO hverken et quick fix eller en engangsfornøjelse. Søgemaskineoptimering skal holdes ved lige, og det er vigtigt at være på bølgelængde med kundernes måde at søge på. Indimellem kan få ting, som at bytte om på rækkefølgen på ordene eller tilføje specifikke udtryk, gøre en kæmpe forskel for jeres placering på Google. Vi får dig til tops i søgeresultaterne med en effektiv og gennemtænkt SEO strategi.

Det svarer til at have en fysisk butik på Strøget med skodder for vinduerne

Hvis du ikke er på første side i søgeresultaterne, svarer det til at have en fysisk butik på Strøget med skodder for vinduerne i stedet for et gennemskueligt glasparti. Dine kunder har en meget lille chance for at finde dig og de produkter eller ydelser, du tilbyder, hvis ikke du er synlig på Google. Og det må vel nærmest være det værste mareridt for enhver virksomhedsejer.

Det er samtidig vigtigt, at forbrugerne finder din hjemmeside på lige netop det, du tilbyder, og det de leder efter. Det er både spild af din tid og dine penge, men også spild for de besøgende, der forgæves går ind på din side uden at købe noget eller tilmelde sig. Derfor er det vigtigt at bruge de rette søgeord, der passer til din målgruppe, og samtidig matcher med dine ydelser. Vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med at udnytte jeres fulde potentiale. Vi tror på alle vores kunder, og vi kæmper (undskyld sproget) røven ud af bukserne for at få vores kunder til tops.

Med søgemaskineoptimering sørger vi for at lægge den rette strategi, der matcher dine kunders søgevaner med din hjemmeside. Er din målgruppe mænd +40, hjælper det eksempelvis ikke noget at bruge søgeord, der primært er populære blandt teenagepiger. Selvom du muligvis vil kunne få en højere placering på Google, er det selvfølgelig mest væsentlig, at din SEO strategi matcher din målgruppe. I sidste ende handler det om at øge synligheden og omsætning for din virksomhed gennem søgemaskineoptimering. Derfor skal søgemaskineoptimering selvfølgelig altid være i øjenhøjde med målgruppen.

SEO står ikke alene

Men søgemaskineoptimering står heller ikke helt alene i kampen om at nå til tops på Google. Søgemaskineoptimering er et fantastisk værktøj, der går ind under det, vi kalder SEM. SEM står for Search Engine Marketing, hvilket indebærer eksempelvis både søgemaskineoptimering og betalte annonceringer som Google Ads. Alt dette hjælper vi dig selvfølgelig med her hos Lionlab. Det er nemlig ikke nok blot at have de rette søgeord på din hjemmeside. En effektiv søgemaskineoptimering spiller nemlig sammen med annonceringer, hjemmesidens generelle indhold samt helt lavpraktiske ting, som hjemmesidens hastighed.


Hos Lionlab er vi eksperter i at booste virksomheders online synlighed på alle relevante kanaler. Søgemaskineoptimering kan have en helt enorm stor indflydelse på en virksomheds omsætning og succes, og netop derfor, er det værd at investere i. Du kan nå ud til et langt større publikum, der allerede er interesseret i dine ydelser, men blot ikke har kunne finde dig endnu. Så åben skodderne for vinduerne, og kom i gang med søgemaskineoptimering. Så skal kunderne nok strømme til butikken.


Jo mere indhold, du har på din hjemmeside, desto flere muligheder er der for, at din hjemmeside optimerer sin plads på Google. Men det handler selvfølgelig også om kvalitetsindhold. Med de rette keywords, kan vi sammensætte den perfekte SEO strategi til lige præcis din virksomhed. Det er nemlig mere essentielt end nogensinde at skille sig ud med sin online markedsføring. Fængende og unikt indhold på din hjemmeside, er afgørende for at nå dine kunder. Og hos Lionlab er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at skabe lige netop dette indhold.


Samtidig handler søgemaskineoptimering ikke kun om dit eget indhold, men også om at gøre din hjemmeside mere attraktiv for Google gennem linkbuilding. Du kan læse mere om, hvordan linkbuilding fungerer længere nede på denne side, og forstå hvorfor det er vigtigt, at andre hjemmesider omtaler og linker til din hjemmeside.

Hvorfor Lionlab?

Din hjemmeside er din online identitet, din salgskanal, dit håndtryk og dit svar til livets helt store spørgsmål. Eller i hvert dit svar til de relevante søgninger, dine kommende kunder har. Netop derfor har din hjemmeside brug for den rette strategi til søgemaskineoptimering. Som SEO bureau kan vi hjælpe dig med at tage din virksomhed til nye højder. Designet og layoutet af selve hjemmesiden skal naturligvis spille. Men det er lige så vigtigt, at det skrevne indhold på hjemmesiden sidder lige i skabet. Kunsten med søgemaskineoptimering er at ramme de relevante kunder. Derfor skræddersyer vi lokale SEO strategier, der er målrettet efter din målgruppes demografi, geografi, søgevaner mm. Vi tilbyder jer hele pakken. En pakke, der med garanti giver jer resultater, der taler for sig selv.

Hos Lionlab er vi altid klar på en ny udfordring og et nyt eventyr med vores kunder. Vi er et SEO bureau, der ikke er bange for at kaste os ud i noget nyt og prøve grænserne af. Vi elsker at finde på nye metoder og udvikle skudsikre strategier til søgemaskineoptimering, der sikrer vores kunder kurs mod stjernerne. En effektiv SEO strategi er selvfølgelig bygget på et tæt samarbejde, så vi kan matche din virksomheds DNA med kundernes søgevaner. Derfor investerer vi også tid i at lære din virksomhed og dine kunder at kende, så vi kan levere de bedst mulige resultater med søgemaskineoptimering.

En trofast samarbejdspartner

Vi er her for at gøre jeres online markedsføring lettere og mere overskuelig. Søgemaskineoptimering er lidt af en videnskab, og derfor er det vigtigt at have en samarbejdspartner, der har erfaring og ekspertise indenfor feltet. Du kan læse mere om specifikke cases og SEO løsninger til tidligere kunder under referencer, hvor du kan blive inspireret. Det vigtigste for os er at opfylde vores kunders ønsker og behov. Og vi stopper ikke før arbejdet er gjort færdigt og kunden er tilfreds. I en verden, hvor konkurrencen online er enorm, er det vigtigt at have en partner, man kan stole på. Vores virksomheds kerneværdier bygger på tillid, kundekontakt og resultater, der taler for sig selv. Så lad os komme i gang med et samarbejde!

Kontakt os allerede i dag, hvis du er klar til at booste din virksomhed. Dine kunder er derude, det handler bare om, om de også kan finde dig i et online hav af virksomheder, der alle kæmper for jeres kunders opmærksomhed. Effektiv søgemaskineoptimering er lige præcis det værktøj, der garanterer den største succes af optimering af din rangering på Google.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Carsten om, hvad vi kan gøre for dig

Carsten Gad

Carsten Gad

SEO Specialist

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig