SEO

Søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside

Content i SEO sammenhæng er hovedsageligt teksten på hjemmesiden. Det vi normalt kalder SEO tekster. Her er gode SEO tekster fuldstændig essentielt for at nå til tops på Google. Dårligt eller for lidt content på din hjemmeside, gør det sværere for Google at finde ud af, hvilke kunder, din hjemmeside er relevant for. Du risikerer altså, at din hjemmeside popper op hos den helt forkerte målgruppe. Det gør, at kunderne lynhurtigt går ud af din hjemmeside igen, fordi den simpelthen ikke tilbød det, de var på udkig efter. Derfor er godt content vigtigt for dig og din virksomhed. Det handler ikke om at nå ud til alle. Det handler om at nå ud til de rigtige.

En hjemmeside med dårlig content er som at gå ind i en rodet og uoverskuelig butik, hvor der slet ikke er de rette ting på hylderne. Godt content er altså lige så vigtigt, som det er at have en indbydende og ren butik er på Strøget. Her handler det bare om din online butik. Når dine kunder klikker ind på din hjemmeside, skal de gerne nemt og hurtigt kunne finde lige præcis det, de leder efter. Det er her SEO tekster kommer ind i billedet. Med SEO tekster kreerer vi content, der passer lige præcis til din målgruppe, og som giver dig en bedre placering på Google.

Hvordan søger min målgruppe?

Når vi laver SEO tekster, gør vi det ud fra en undersøgelse af din målgruppes søgevaner. Her undersøger vi, hvilke udtryk og ord de ofte bruger. Herfra skriver vi SEO tekster, der matcher med kundernes søgevaner. Indimellem handler det om noget så enkelt som rækkefølgen på ordene. Om din målgruppe søger ”billig computer” eller ”computer billig”, kan faktisk gøre en kæmpe forskel for, hvorvidt din hjemmeside bliver vist i deres søgning. SEO tekster fungerer derfor som content på din hjemmeside, der er skræddersyet til din målgruppe, hvor vi sammensætter populære søgeord med dine kunders søgevaner.

Så er du klar til at opgradere din hjemmeside med SEO tekster, der hjælper dig til tops på Google? SEO er alfa og omega for din hjemmesides synlighed. Vi hjælper dig med at lave kvalitets content, der matcher dine kunder og passer til de seneste tendenser og Googles algoritmer. For hvad nytter det at have verdens fedeste produkter, hvis de bliver vist til de helt forkerte mennesker? Eller endnu værre aldrig bliver vist?

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Carsten om, hvad vi kan gøre for dig

Carsten Gad

SEO Specialist

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig