SEO

Øg din sides troværdighed med linkbuilding

En af måderne, hvorpå du kan optimere din onlineplacering, er ved hjælp af linkbuilding. Kort sagt betyder “at linkbuilde”, at du bygger gode links fra andre – i Googles øjne – troværdige hjemmesider. Det vil sige, du “bygger links” fra andre sider, der på den måde giver mere værdi til din side. Vi bruger linkbuilding som en del af SEO-værktøjerne, fordi Google anser linkbuilding som en slags anbefaling, der øger dine muligheder for en højere placering på Google. På den måde fungerer linkbuilding som en essentiel del af off-page SEO. Linkbuilding er et fantastisk værktøj, der kan hjælpe dig med at opbygge en troværdighed fra Google, som dermed forbedrer din placering i søgeresultaterne og øger din online synlighed for fremtidige kunder.

Hvorfor er linkbuilding vigtigt for Google?

Forestil dig, at du går en tur ned ad Strøget. Du er på udkig efter en ny trøje, som du kan have på til fest i weekenden. Der er et hav af forskellige butikker, du kan vælge imellem. Men på Strøget møder du en af dine gode venner. Han anbefaler dig at prøve butikken på hjørnet. Du vælger at følge hans råd, for din ven er selvfølgelig en troværdig anbefaling for dig. Præcis samme måde fungerer linkbuilding. Her er din ven blot i stedet andre hjemmesider, der anbefaler din hjemmeside til dine potentielle kunder. Men fælles er, at de fleste af os, altid sætter pris på en anbefaling, da vi på denne måde bliver mere sikre på, at vores valg er det bedste valg.

Hvorfor linkbuilding?

Hos Lionlab bruger vi linkbuilding som en del i en effektiv SEO strategi, der gør din hjemmeside mere attraktiv over for søgemaskiner som Google. Når flere sider linker til din side, vil Google, på samme måde som eksemplet ovenover, vurdere den som mere attraktiv for brugerne. Dog er det selvfølgelig vigtigt, at siderne, der linker til din hjemmeside, har en ordentlig troværdighed og relevans for dine kunder. For ikke alle anbefalinger er nødvendigvis gode anbefalinger. Google sætter pris på kvalitetsindhold, og det gør vi også hos Lionlab.

Linkbuilding tekster bliver bygget op om de søgeord, som du gerne vil findes på. Der kan være stor forskel på, hvor meget konkurrence, der er på forskellige søgeord. Her handler det om at finde ud af præcis, hvilke udtryk og formulering din målgruppe bruger mest. Vi hjælper dig selvfølgelig med at matche de rette søgeord med din målgruppe, så vi sikrer dig den bedst mulige placering på Google gennem linkbuilding.

Hvad er et godt link?

Som sagt er det vigtigste ikke blot antallet af links til din hjemmeside. Det handler først og fremmest om links med kvalitet og relevans. Har din virksomhed eksempelvis lige lanceret en ny produktlinje, ville et godt link være en artikel fra en troværdig hjemmeside, der skrev og netop denne nyhed og linker til din hjemmeside. På den måde får kunderne det, de søgte efter. Derfor kan det også være en god idé at opbygge linkbuilding fra hjemmesider, der har relevans for dine ydelser. Sælger du eksempelvis fiskegrej, kan et relevant og troværdigt link komme fra en blog om lystfiskeri.

Hos Lionlab er vi eksperter i linkbuilding. Vi bruger linkbuilding som en effektiv del af vores SEO strategi, der sikrer dig resultater, der taler for sig selv. I samarbejde med vores kunder, finder vi de vigtigste søgeord for jer, og derefter laver vi en målrettet SEO strategi, der med garanti vil forbedre jeres placeringer og øge jeres online synlighed.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Carsten om, hvad vi kan gøre for dig

Carsten Gad

SEO Specialist

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig