SEO

Off-page SEO

Off-page SEO er det stik modsatte af on-page SEO

Off-page SEO er det stik modsatte af on-page SEO. Her handler det om at optimere din hjemmesides placering i søgeresultaterne gennem henvisninger fra andre sider. Faktisk er off-page SEO alt det arbejde uden for din hjemmeside, der kan påvirke og optimere hjemmesides placering på Google. Hvis din hjemmeside bliver omtalt i en artikel eller et indlæg fra andre, øger dette din sides troværdighed og relevans for Google. Så når vi arbejder med off-page SEO, er det altså noget, der foregår udenfor dit website, og når du får succes med det, giver Google dig en bedre placering.

Et af de værktøjer, vi bruger som et led i en off-page SEO strategi, er Google My Business. Med en Google My Business-profil kan du nemmere interagere med dine kunder, og vil opnå en større online synlighed. Med Google My business kan du blandt andet tilføje billeder af din virksomhed, kunderne kan se virksomhedens placering og eventuelle anbefalinger. På denne måde kan dine kunder nemt og hurtigt komme i kontakt med dig, og denne brugervenlighed øger altså din placering på Google. Med en Google My Business profil får du samtidig et indblik i, hvordan kunderne interagere med din virksomhedsprofil, hvorfor du kan lære dine kunder endnu bedre at kende. Hos Lionlab hjælper vi dig med en Google My Business profil som en del af vores off-page SEO strategier.

Off-page SEO er i høj grad styret af backlinks. Backlinks er alle de links, der henviser tilbage til din hjemmeside. Ikke alle backlinks vægter lige højt for Google. Hjemmesiden, der bliver linket fra, skal helst have en høj grad af troværdighed. Bliver din hjemmeside eksempelvis nævnt på nogle af landets største medier som Politiken og Jyllands Posten booster det din hjemmesides troværdighed med mange længder. Det behøver dog ikke at være de helt store medier, som du skal have fat i. Faktisk kan backlinks fra mindre blogs og hjemmesider også have en positiv indflydelse på din hjemmesides placering, så længe disse hjemmesider har relevans i forhold til din hjemmeside.

Linkbuilding og backlinks kan være lidt forvirrende at finde rundt i, for det handler om at finde den helt rette balance. Man ønsker naturligvis ikke, at Google skal opfatte disse backlinks som spam og dermed påvirke din ranking negativt. Det er her, vi kommer ind i billedet. I tæt samarbejde med dig, laver vi en off-page SEO strategi, der passer til dig og din målgruppe. Vi finder din målgruppes mest populære søgeord og sammensætter en skudsikker SEO strategi, der med garanti vil flytte dig højere op på Google rangering.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Carsten om, hvad vi kan gøre for dig

Carsten Gad

SEO Specialist

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig