SEO

On-page SEO

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du selv kan sikre, at din hjemmeside får en god placering i søgeresultaterne – det vil sige hjemmesidens “ranking”. Et af værktøjerne i søgemaskineoptimering er on-page SEO. On-page SEO er alt det indhold, og de elementer på din egen hjemmeside, som du selv kan optimere. Det vil eksempelvis sige de tekster, du har på din hjemmeside. Ved at inkludere de rette søgeord og skrive kvalitetstekster, kan du nemlig lynhurtigt forbedre din online synlighed. Googles algoritme favoriserer nemlig hjemmesider, der har lange og velskrevne tekster, da den vurderer, at den besøgende med større sandsynlighed vil finde svar på sine spørgsmål.

Der er flere elementer, der spiller ind, når du skal optimere din on-page SEO. Blandt andet er det vigtigt at have de rette navne til dine sidetitler. Sidetitlerne skal gerne indeholde alle de vigtigste søgeord, der passer til netop denne side af din hjemmeside. Det er selvfølgelig vigtigt, at der er et match mellem sidetitel og indholdet på siden. Ellers hopper kunderne lynhurtigt ud af siden igen, og dette kan have en negativ indflydelse på din hjemmesides ranking. Det handler altså om en kvalitetsbevidst SEO strategi, der altid er i øjenhøjde med målgruppen.

Skræddersyede løsninger til dig

Der er aldrig én bestemt facitliste, der giver dig den lette vej til tops på Google. Sådan en vil Google selvfølgelig ikke offentliggøre. Men vi kan hjælpe dig med at bruge alle de værktøjer, som vi ved virker. Med on-page SEO handler det om at lave skræddersyede løsninger, der passer til dig og dine kunder. Derfor går vi hos Lionlab meget op i at have en tæt kundekontakt. På den måde kan vi bedst muligt indkapsle jeres DNA i SEO strategien.

On-page SEO indeholder også optimering af HTML, billeder og links. Det handler om at målrette din hjemmeside, så den passer lige præcis til din målgruppe. Der er ingen idé i, at en 70-årig ældre dame klikker på din hjemmeside, hvis du sælger mærkevaretøj til teenagere Med en gennemtænkt on-page SEO, er du allerede godt på vej til toppen af Google. Som en del af on-page SEO kan vi bl.a. optimere din hjemmesides URL struktur og tilføje metabeskrivelser. Google vurderer nemlig ikke blot din hjemmeside på skriften, men også billeder og hvor mobilvenlig hjemmesiden er. Det handler altså om hele pakken og Googles samlede indtryk af hjemmesidens kvalitet og relevans for kunderne.

Søgeord og SEO?

Hos Lionlab hjælper vi dig med hele processen. Noget af det første vi gør, er at lave en søgeordsanalyse. Her matcher vi dine produkter eller services med de mest populære søgeord indenfor kategorien, så vi kan lave de bedste SEO tekster til din hjemmeside. Derfor hjælper vi selvfølgelig også med selve tekstforfatningen, hvor vi sørger for, at din hjemmeside topper på alle de valgte søgeord. SEO er lidt en videnskab, der kan være svær at finde rundt i. Men her guider vi dig gennem hele processen, og du vil med garanti opleve resultater, der taler for sig selv. Du kan læse om nogle af de gode resultater, vi har opnået med vores kunder, under de forskellige cases lige her på vores hjemmeside. Alle kunder er forskellige, og netop derfor giver vi os tiden til at lave den perfekte SEO strategi, der kan optimere din placering på søgemaskinerne.

On-page SEO er ikke noget, man bare kan gøre én gang. Google ændrer hele tiden sin algoritme, og dine kunder kan finde nye måder at søge på. Det handler om hele tiden at være med på de nyeste tendenser for at opretholde den bedst mulige ranking på Google. Derfor er on-page SEO et vigtigt element i den overordnede SEO strategi for din hjemmeside, og er ikke et element, der kan stå alene.

Det er essentielt i dag at have en god placering på Google – både med hensyn til de organiske og betalte søgeresultater. Netop derfor er det essentielt at investere i søgemaskineoptimering, hvis du vil være sikker på, at dine kunder kan finde dig. For der er ikke noget ved at have verdens bedste produkter, men ingen, der ved, at de findes. Derfor er det bare med at komme i gang med en effektiv SEO strategi med det samme, så din hjemmeside kan opnå dens fulde potentiale, og du i sidste ende kan øge din omsætning.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Carsten om, hvad vi kan gøre for dig

Carsten Gad

SEO Specialist

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig