SOME - Sociale Medier

SoMe annoncering

Det er svært at komme udenom sociale medier i denne digitale tidsalder. Marketing og reklame handler ikke længere ligeså meget om flashy billboards og reklamefilm i bedste sendetid. Det handler om at kunne kommunikere med sine kunder. Kunderne vil gerne kunne føle personligheden bag et brand, som de kan identificere sig med – og den personlighed opnår du i langt højere grad gennem sociale medier annoncering.

Kend din målgruppe

Sociale medier annoncering fungerer, fordi det rammer kunderne på platforme, som de allerede befinder sig på. Et sted de kommer for at finde inspiration og kommunikere med deres venner. Og de fleste af os bruger flere timer om dagen på de sociale medier. Derfor kan du med succesfuld sociale medier annoncering få din virksomhed til helt nye højder. Det handler blot om at kommunikere det rette budskab til den rette målgruppe.

De primære sociale medier, vi arbejder med, er Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. Hvilket socialt medie, der passer bedst til dig, kommer selvfølgelig helt an på din målgruppe. Sælger du fiskergrej, og er din største målgruppe mænd +30, er det nok ikke snapchat, du skal hoppe til som det første. Vi hjælper dig selvfølgelig med at skræddersy den helt rette sociale mediestrategi, der passer med din virksomheds DNA, målgruppe og budget.

Hvordan fungerer sociale medier annoncering?

Sociale medier annoncering fungerer som annoncer, der popper op, når din målgruppe scroller på deres sociale medier. Sociale medier annoncering er tilpasset så det rammer lige præcis dem, du gerne vil, og viser dem det budskab, du gerne vil ud med. Med Facebook annoncering skyder du nærmest med sniper efter din målgruppe. Det er her, du har muligheden for at sende skarpvinklede budskaber direkte mod potentielle kunder ud fra alder, køn, særlige interesser og meget mere. Skil dig ud fra mængden på Facebook, og få din målgruppe til at stoppe op og klikke på lige præcis din annonce. Det er netop det, vi hjælper dig med hos Lionlab.

Sociale medier annoncering kræver en fokuseret indsats, fordi publikum netop er så stort. Men det nytter ikke noget at skyde med spredehagl ind i en masse, der ikke er interesseret i det, du sælger. Derfor handler det om at fokusere sin sociale medier annoncering så specifikt som muligt.

SoMe strategier, der virker

Med sociale medier annoncering undgår du tilfældige eksponeringer unødige omkostninger. I stedet skaber vi de bedste resultater for dig gennem en målrettet SoMe strategi, der med garanti vil booste din virksomheds omsætning. Hos Lionlab hjælper vi jer gennem hele processen. Fra planlægningen af annoncerne til eksekvering af kampagnerne på lige præcis de sociale medier, der matcher din målgruppe. Med sociale medier handler det altid om at følge med i de nyeste tendenser. Måske er der noget, som din virksomhed kan hoppe med på, der allerede har din målgruppes interesse. Er du ikke selv en haj til de sociale medier, så fortvivl ikke. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi skaber de bedste resultater i tæt samarbejde med vores kunder. Det er her vi adskiller os fra konkurrenterne. For os handler det om at skabe resultater, uden at gå på kompromis med jeres troværdighed og DNA. Vi ser alle hundredevis af annoncer hver eneste dag. De fleste af dem registrerer vi ikke engang. Derfor handler sociale medier annonceringer ikke om at overdynge kunderne med jeres budskab. Det handler om målrettet og fokuseret annoncering med relevant indhold for modtagerne. SoMe annoncering handler om at bygge et bånd til kunderne, der øger deres bevidst om jeres brands identitet, og i sidste ende forhåbentlig gøre dem til loyale kunder hos dig.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Kristoffer om, hvad vi kan gøre for dig

Kristoffer Lybecker

Kristoffer Lybecker

Direktør

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig