SoMe - Sociale Medier

Instagram annoncering

Ved du hvor dine kunder befinder sig henne? At kende sine kunder er noget af det absolut vigtigste på et konkurrencedygtigt marked. Der vil næsten altid være andre virksomheder, der tilbyder noget, der minder om dit. Og indimellem er det ikke nødvendigvis den bedste kvalitet eller billigste pris, der vinder kundernes opmærksomhed. Det handler om at danne en relation til sine kunder og blive synlig. Derfor er det essentielt, at du ved, hvilke sociale medier dine kunder, befinder sig på.

Hop med på bølgen

Flere og flere mennesker hopper med på Instagram bølgen for hver dag, der går. Instagram har over en milliard brugere over hele verdenen. Derfor er der et kæmpe marked for Instagram annoncering for at ramme dine kunder. I Danmark er det især den unge del af befolkningen, der dagligt tjekker Instagram. Er unge en del af din målgruppe, er Instagram annoncering altså et oplagt valg for dig.

Med annoncering på Instagram kan du blive synlig i din målgruppes feed eller i sponserede stories. Vi kender det alle sammen godt. Du sidder og scroller ned over dit feed, der er en blanding af vennernes weekendaktiviteter og sjove katte videoer. Indimellem alt dette er de sponserede opslag, der kan specialdesignes og målrettes direkte til din målgruppe. Instagram annoncering giver dig mulighed for at minde dine kunder om din virksomheds eksistens, uden de selv aktivt behøver at søge efter din hjemmeside.

Bliv en Instagram-haj uanset budget

Hos Lionlab hjælper dig med at øge din online synlighed. Vi hjælper dig med opsætning og udvikling af Instagram annoncering, der sikrer dig kliks og nye kunder til butikken. Uanset hvilket budget, du arbejder med, kan du komme langt med målrettet og fokuseret Instagram annoncering. Hvad enten du lægger 300 kr. eller 10.000 kr. om måneden til annoncering på sociale medier, er vi klar til at hjælpe dig.

Man kan næsten ikke komme udenom Instagram længere, og faktisk har Instagram annoncering den store fordel, at det ofte er billigere end Facebook annoncering, da der er færre, der bruger Instagram annoncering. Det gør altså dine muligheder for at blive set større, og samtidig uden det koster en månedsløn.

Skal vi hjælpe jer med vækst?

Skriv eller tag en snak med Kristoffer om, hvad vi kan gøre for dig

Kristoffer Lybecker

Direktør

Stigning på trafik til landingsside

0 %

Via Biler

Vi fik skabt en søgemaskineplacering der ligger lunt i svinget

InterPresent

Vi iværksatte en omfangsrig marketingstrategi, som gav en gavebod af gode resultater

Hvordan har vi hjulpet andre?

Se vores cases og hvordan vi kan hjælpe dig