Webudvikling Få en hjemmeside som Google gerne vil vise frem

Digitale produkter er mere end bare funktionelle løsninger til praktiske problemer. De har brug for research, analyse og kreativitet. Vi udvikler toptunede nye hjemmesider, der sikrer den bedst mulige brugeroplevelse for dine kunder, så du kan konvertere flest mulige besøgende til kunder.

Når det bare skal virke

Forestil dig, at du er ved dit årlige besøg hos din lokale mekaniker. Du er ligeglad, om det er din wunderbaum eller din aircondition, der er skyld i, at din bil har flade dæk – du skal bare have det fikset. Ligeledes er du hos Lionlab sikret, at vi ikke benytter os af nogen former for tunge page-builders eller utroværdige plugins. Vi oplever nemlig tit, at flotte nye hjemmesider sagtens kan være langsomme eller bygget ovenpå tunge systemer. På den måde er det ligesom at have en Ferrari med en motor fra en knallert. Uanset hvor flot den er, så bliver det aldrig rigtig godt.

Vores sites er altid bygget fra bunden, så du er sikret den bedst tænkelige hjemmeside.

Hvorfor Lionlab?

Din hjemmeside er din online identitet, din salgskanal, dit håndtryk. Netop derfor har din hjemmeside brug for research, analyse og kreativitet. Hos Lionlab udvikler vi digitale produkter, der konverterer og sikrer den bedst mulige brugeroplevelse, og som samtidig gør din hjemmeside til det online hjem, du altid har manglet.

Klar til morgendagens udfordringer

En ny hjemmeside skal være hurtig, men samtidig indholdsrig. Identificerbar, men nutidig. Det er vigtig at være opdateret på det nyeste indenfor On-page SEO, Quality Score fra PPC kanaler, loadinghastighed og sikkerhed. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind, når man skal erhverve sig en ny hjemmeside. Derfor er en hjemmeside hos os ikke blot “endnu en” i rækken. Hos Lionlab har vi mange års erfaring i udvikling af hjemmesider og vi er konstant i udvikling og opdateret på de fedeste nye teknologier og strategier. På den måde er vi altid klar til at hjælpe vores kunder i mål.

Dine behov kommer først

Hos Lionlab er det vigtigt at dine behov og ønsker kommer i første række! Derfor afsætter vi den nødvendige tid til at bringe klarhed over dine forventninger til både design og funktionalitet.

Det er yderst vigtigt for os at vide dine præcise mål og ønsker for en ny hjemmeside – for at opnå de allerbedste resultater. Det er altid essentielt at få afklaret formålet med hjemmesiden – hvad enten den primært skal fungere for kundehenvendelser eller snarere som platform for visning af dine lækre produkter.

Responsivitet og brugeroplevelse

I dag er det brølende vigtigt, at din hjemmeside fremstår ensartet og optimeret til både mobiltelefoner og tablets. Det er nemlig altafgørende om din nye hjemmeside er responsiv og funktionsdygtig. Din kunde kan nemlig hurtigt miste interessen, hvis der skal gøres ekstra store indsatser for at navigere rundt for information. En responsiv hjemmeside betyder, at hjemmesiden tilpasser sig enhedens skærm størrelse, hvad enten kunden bruger mobiltelefon, tablet eller computer.

Vi hos Lionlab sørger for at alle besøgende, på din hjemmeside, vil få vist dit indhold i knivskarpe størrelser og formater. Dette giver dine kunder, den absolut bedste brugeroplevelse, hvor Google samtidigt belønner responsive hjemmesider ved at vise dem højere oppe i søgeresultaterne.

Track dine kunder

Det er yderst vigtigt at kunne spore dine brugere på din hjemmeside, hvad de foretager sig, når de besøger og forbruger dit websted. Du skal kunne spore og måle dine besøg, samt undersøge de handlinger dine besøgende foretager, så du kan tilpasse hjemmesiden til dine brugere. Ved at tracke dine brugere kan du holde dig opdateret på deres præferencer og adfærd, du kan ændre din strategi, så den er præcist tilpasset til dine kunder. Vi hos Lionlab kan opsætte en præcis sporing af dine brugere, så du hele tiden kan følge med i, hvad dine besøgende foretager sig på din hjemmeside.

Hastighed

Hastigheden på din hjemmeside er vigtig, da det har stor betydning for dine brugeres oplevelse. Derudover har det også stor indflydelse på, hvordan din hjemmeside placeres i forhold til søgemaskinerne. I udviklingen af din nye hjemmeside, har vi fokus på den mest optimale hastighed, både i forhold til brugeroplevelse og den visuelle optræden. Vi er også opmærksomme på optimering af databaser, både front og back-end, så de hele tiden er tilpasset og optimeret.
Vi garanterer dig en hjemmeside, der er tilpasset både dine brugere og søgemaskinernes hastighedskrav.

Tag en snak med Kaspar om din hjemmeside i dag

Har I allerede en hjemmeside, som kunne trænge til et par friske øjne, eller skal I først til at bygge en hjemmeside, der giver jeres forretning luft under vingerne? Under alle omstændigheder kan Kaspar hjælpe jer med en optimal Google-venlig hjemmeside. Tag en snak med ham i dag, om I er der, hvor I gerne vil være med jeres digitale visitkort.

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt