Webudvikling Hjemmesidedesign

Giv dine kunder den bedste oplevelse

Et af de vigtigste komponenter, når man skal lave en god hjemmeside, er et responsivt design. Responsivt design er en måde at designe hjemmesider på, der sørger for, at din hjemmeside både passer til computere, tablets og diverse smartphones. Der er ikke noget mere uprofessionelt, end at klikke ind på en hjemmeside fra ens smartphone, og så flyver rubrikkerne rundt over det hele i et kludret design. Derfor udvikler vi hos Lionlab hjemmesider med responsivt design, der giver dine kunder den bedste oplevelse, uanset hvilket device de logger på fra.

Vores dygtige team er specialister og har mange års erfaring indenfor trends, grafik og design. Vi kan hjælpe jer med at bygge en hjemmeside op fra bunden og sørge for, at den møder alle de formelle krav til en responsiv og velfungerende hjemmeside. Alt kan lade sig gøre, og vi har masser af idéer med på vejen. Vi sørger for dig og at din hjemmeside afspejler din virksomheds ånd.

Hvorfor responsivt design?

Der er efterhånden mange ting, man skal være opmærksom på, hvis man vil til tops på Google. Ens hjemmesides brugervenlighed er en af faktorerne, der spiller ind. Mange kalder også responsivt design for en mobilvenlig hjemmeside. I dag bruger flere og flere af os vores smartphones til at surfe rundt på nettet, og netop derfor er det vigtigt, at din hjemmeside imødekommer denne trend. Det handler om at slå konkurrenterne, og et flot og tilpasset hjemmesidedesign, kan få dig et godt stykke hen ad vejen.

En bedre placering på Google betyder flere besøgende til din hjemmeside, hvilket med stor sandsynlighed giver flere salg og med garanti en større genkendelighed af dit brand blandt din målgruppe. Der er altså ingen argumenter for ikke at få lavet sin hjemmeside top tunet med det bedste design, der lokker kunderne til i stedet for at skræmme dem væk.

Tag en snak med Kaspar om det optimale digitale design

Har I allerede en hjemmeside, som kunne trænge til et par friske øjne, eller skal I først til at bygge en hjemmeside, der giver jeres forretning luft under vingerne? Under alle omstændigheder kan Kaspar hjælpe jer med en optimal Google-venlig hjemmeside. Tag en snak med ham i dag, om I er der, hvor I gerne vil være med jeres digitale visitkort.

Så kom du så langt på siden 🎉

Har du spørgsmål til det, du har læst eller, om og hvordan vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt